"Динамо" сподівається зберегти Шевченко

Поділитися
Шевченко - найтитулованіший гравець України, капітан збірної і герой матчу Євро-2012 Україна-Швеція - потрібен клубу, однак тільки від гравця залежить, залишиться він в команді або піде.

Київське "Динамо" зацікавлене в продовженні співпраці з форвардом Андрієм Шевченком, контракт якого з киянами нещодавно закінчився, повідомив головний тренер столичного клубу Юрій Сьомін.

За словами Сьоміна, Шевченко - найтитулованіший гравець України, капітан збірної і герой матчу Євро-2012 Україна-Швеція - потрібен клубу, однак тільки від гравця залежить, залишиться він в команді або піде.

"Андрій завжди всім потрібний, і нам теж потрібен. Щодо майбутнього, в даній ситуації Андрій сам приймає рішення. Все залежить тільки від нього", - цитує Сьоміна прес-служба київського клубу.

"Після чемпіонату Європи багато чого буде залежати від його самопочуття, здоров'я. Подивиться, складе плани на майбутнє", - сказав тренер "Динамо".

- Шведська преса про перемогу збірної України: «Старий» Шевченко був кращим (відео)

Київський клуб фінішував у чемпіонаті України на другому місці, пропустивши вперед донецький "Шахтар", і, за словами Сьоміна, сьогодні команда стурбована пошуком нових гравців.

Минулого тижня ряди динамівців вже поповнив хорватський гравець Ніко Кранчар.

"Ми докладаємо всіх зусиль для придбання гравця атаки і середньої лінії. Що з цього вийде, дізнаємося вже найближчим часом", - сказав Сьомін. !zn

Читайте також:

Шведська преса про перемогу збірної України: «Старий» Шевченко був кращим (відео)


Польські ЗМІ: Українці показали полякам, як починати Євро-2012

Блохіну приснився сон, що Шевченко двічі заб'є Швеції


Ібрагімович вважає, що Швеція не мала програвати

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі