«Динамо» підписало контракт з капітаном молодіжної збірної Латвії

Поділитися
© ФК "Динамо"
З ФК «Юрмала-ВВ» до київського «Динамо» на чотири роки перейшов двадцятирічний захисник Віталійс Ягодінскіс. Має значні антропометричні дані - зріст 191 см, вага 80 кг.

Київське «Динамо» підписало контракт із захисником ФК «Юрмала-ВВ» Віталійсом Ягодінскісом. Термін угоди розраховано на чотири роки, з можливістю продовження ще на один, повідомив інформаційний відділ клубу.

Віталійс приїхав до київського «Динамо» на перегляд у січні 2012 року. У складі молодіжної команди він взяв участь у Меморіалі Макарова, разом з якою вийшов у півфінал турніру.

Після змагань тренер молодіжної команди «біло-синіх» Олександр Хацкевич заявив: «Хороше враження справив центральний захисник з Латвії Віталійс Ягодінскіс, який провів весь турнір дуже рівно».

Ягодінскіс є капітаном молодіжної збірної Латвії. Зіграв у всіх матчах відбіркового турніру до чемпіонату Європи 2013 року (U-21).

Футболіст народився 28 лютого 1992 року у Латвії. Володіє значними антропометричними даними - зріст 191 см, вага 80 кг. У вищій лізі чемпіонату Латвії дебютував 1 серпня 2009 року в складі «Даугави», у матчі з «Блажмою» (0:3).

Цей матч став для Ягодінскіса єдиним за «Даугаву».

Незабаром він перейшов в «Юрмалу-ВВ», в якій став основним гравцем. У чемпіонаті Латвії Віталійс провів за «Юрмала-ВВ» 51 матч, а у сезоні 2011 року (8-ме місце у вищій лізі латвійській) зіграв у 26-ти з 32 матчів чемпіонату. !zn

Читайте також:

Київське «Динамо» зацікавилося кращим футболістом Африки

Київське «Динамо» знову обіграло московський «Спартак»


«Динамо» розгромило на зборах чемпіона Китаю (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі