«Динамо» перервало серію невдач, «Дніпро» переграв «Металіст» у тумані (ВІДЕО)

Поділитися
«Динамо» перервало серію невдач, «Дніпро» переграв «Металіст» у тумані (ВІДЕО)
«Шахтар» обіграв запорізький «Металург» з рахунком 2:0. «Динамо» перервало серію невдач та переміг на «Олімпійському» «Таврію з рахунком 2:0, «Дніпро» переграв «Металіст» – також 2:0.

У суботу, 3 листопада, відбулися три матчі 14-го туру Чемпіонату України з футболу, участь у яких взяли лідери турніру: «Шахтар» приймав запорізький «Металург», «Динамо» - «Таврію», а «Дніпро» - «Металіст». Найбільш запекла боротьба розгорнулася між дніпропетровським та харківським клубами, повідомляє Федерація футболу України.

«Шахтар» зберіг беззаперечне лідерство

Донецький «Шахтар» приймав на своєму полі аутсайдера - запорізький «Металург». Чемпіони України досить легко підтвердили свій клас та перемогли з рахунком 2:0. Перший гол був забитий з пенальті, який заробив Срна, а на 21-й хвилині реалізував Дуглас Коста. Другий гол - на рахунку Адріано (82-а хвилина). В цілому рахунок не став разгромним через невдалу реалізацію гольових моментів.

Треба зазначити, що головний тренер донецького клубу Мирча Луческу за кілька днів до гри з «Челсі» дуже раціонально підійшов до формування стартового складу. Перші 60 хвилин на вістрі нападу грали Девич та Дентіньо (обидва останнім часом не потрапляють до основи), а лише потім одночасно вийшли Тейшера, Вілліан та Адріано. Ворота усю гру вдало захищав Каніболоцький. Також можливість відпочити отримали Хюбшман та Мхітарян.

«Динамо» перервало серію невдач

Київське «Динамо» на «Олімпійському» мало будь-що перемагати «Таврію», щоб зберігти позиції у першій трійці Чемпіонату України. Головний тренер киян Олег Блохін на чолі нападу виставив Мілевського та Марко Рубена. В атаках їм допомогали Аруна, Ярмоленко та Мехмеді.

Кияни мали перевагу протягом гри, але вперше вразили ворота суперників лише на останній хвилині першого тайму. Після удару Гусєва голкіпер гостей Кахріман зміг відбити лише перед собою - прямо на ногу Рубену, який відкрив рахунок. Вдруге це вдалося Михалику: Тарас влучно пробив здалеку під час розіграшу кутового.

«Дніпро» переграв «Металіст» у тумані

Матч між «Дніпром» та «Металістом» у Дніпропетровську видався вкрай напруженним та нервовим. Протягом гри рефері Анатолій Жабченко призначив одинадцятиметровий, показав 12 (!) жовтих карток та 1 червону. Також він був змушений у другому таймі перервати зустріч на 10 хвилин через задимлення на стадіоні - вболівальники знов масово використовували піротехніку.

Щодо гри. «Дніпро» з самого початку притиснув гостей та намагався постійно атакувати, хоча ударів в площину воріт було не так вже й багато. Своєї кульмінації двобій досяг у другій половині. Спочатку на 49-й хвилині дніпропетровці отримали право пробити пенальті - «Металіст» було покарано за гру рукою Фініньо у штрафній площадці. Але Євген Селезньов влучив у бокову стійку. А відкрив рахунок Руслан Ротань, який вже через дві хвилини фантастичним ударом з 30 метрів влучив у ліву «дев'ятку» воріт Горяінова. Другий гол забив Джуліано, який отримав пас від Коноплянки (67-а хвилина).

Наприкінці зустручі футболісти вдалися до частих фолів, штовханини, постійних суперечок між собою та з арбітром. Після чого і було показано велику кількість попереджень, а Віл'ягру видалено за навимсний поштовх суперника, який не володів м'ячем. !zn

Читайте також:

«Динамо», зігравши внічию в Маріуполі, поступилося «Дніпру» другим місцем

«Шахтар» продовжує лідирувати в турнірній таблиці чемпіонату України з футболу (ВІДЕО)

«Динамо» вирвало перемогу над «Металургом» на останніх секундах - 1:0 (відео)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі