«Динамо» має намір опротестувати результат матчу з «Шахтарем»

Відео
Поділитися
Тренер «Динамо» Сьомін посилається на прецедент у Лізі чемпіонів і сподівається на перегравання матчу українського чемпіона з донецьким «Шахтарем».

«Динамо» має намір опротестувати результат матчу в Донецьку 7 квітня, в якому кияни програли «Шахтарю», після того як залишилися на полі вдесятьох. Головний тренер Юрій Сьомін впевнений, що суддя зробив технічну помилку, видаливши Дениса Гармаша.

«Суддя зробив технічну помилку, що мала в результаті прямий вплив на результат. Тому ми маємо право подати протест і, судячи з усього, так і зробимо», - сказав Сьомін в інтерв'ю виданню «Спорт-Экспресс в Украине».

«Ми могли як програти цей матч, так і виграти, адже поєдинок, поки ми залишалися в рівних складах, проходив з абсолютно рівними шансами. Що ж до того епізоду, з якого почалася вся ця плутанина, то я бачив, як Луїс Адріану вдарив Гармаша в голову ліктем. Таке часто буває у футболі, адже це - контактний вид спорту. Доктор і масажист вибігли на газон, щоб надати Гармашу допомогу, а суддя наказав футболісту залишити поле. Він і залишив, побігши за бічну лінію. Всі, повторюся, бачили, що масажист ще не залишив поле, тому відновлювати гру було не можна. Але якщо П’ятов вибив м`яч, а Вакс не пред`явив йому картку, отже, він так чи інакше дав згоду на продовження матчу, хоча на газоні і перебувала стороння людина», - розповів тренер.

Сьомін нагадав прецедент перегравання матчу в Лізі чемпіонів через технічну помилку судді.

«Влітку 2001 року «Локомотив», який я тоді тренував, зустрічався у відбірковому раунді цього турніру з «Тіролем». Ми перемогли двічі, після чого УЕФА змусив нас зустріч у відповідь переграти. Виявилося, австрійці подали протест, тому що суддя показав картку не тому гравцю, якому слід було», - повідомив Сьомін.



Як повідомлялося, 7 квітня «Динамо» поступилося донецькому «Шахтарю» в матчі українського чемпіонату, пропустивши два голи в другому таймі, після того як кияни залишилися вдесятьох.

Читайте також:

Шевченко готовий допомогти «Динамо» в грі проти «Шахтаря»


За матчем «Шахтар» - «Динамо» міліція стежитиме з вертольота

«Динамо» і
«Шахтар» увійшли в топ-25 кращих клубів століття

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі