"Динамо" здобуло мінімальну перемогу над "Зорею"

Поділитися
"Динамо" здобуло мінімальну перемогу над "Зорею" Мораєс відзначив своє повернення голом © football.ua
Кияни зберегли відрив від "Шахтаря".

Київське "Динамо" провело домашній матч з луганською "Зорею" у рамках 19-го туру української Прем'єр-ліги. Єдиний і переможний для господарів поля м'яч на свій рахунок записав Жуніор Мораєс.

У першому таймі чемпіони України володіли помітною перевагою, а найкращий шанс для взяття воріт створив Велозу дальнім ударом під поперечину, але воротар гостей перевів м'яч на кутовий.

Відразу після перерви міг забивати Гусєв, але знову на висоті був кіпер луганчан Шевченко. За 20 хвилин до закінчення зустрічі футболістам "Динамо" вдалося закрити суперника на своїй половині поля, що призвело до голу: Ярмоленко зробив навісну передачу на Мораєса, а бразилець з другої спроби в падінні проштовхнув м'яч у дальній нижній кут воріт, відзначивши тим самим своє повернення після травми.

"Динамо" - "Зоря" - 1:0
Голи: Мораєс, 76

"Динамо": Шовковський, Сілва, Віда, Антунеш, Драгович, Гармаш (Сидорчук, 79), Гусєв (Гонсалєс, 63), Буяльський, Велозу, Ярмоленко, Мораєс (Теодорчик, 89)

"Зоря": М. Шевченко, Сіваков, Чечер, Гордієнко, Каменюка, Караваєв, Любенович (Ліпартія, 60), Тотовицький (Сухоцький, 83), Петряк, Танковський (Чайковський, 72), Будківський

Попередження: Гармаш, Сидорчук - Гордієнко, Танковський, Чечер, Караваєв, Петряк, Каменюка

Читайте також: "Динамо" - "Зоря": огляд матчу

Таким чином, "Динамо" вдалося зберегти одноосібне лідерство і перевагу над донецьким "Шахтарем" у три очки, тоді як "Зоря" залишилася на третьому місці, але відрив від "Дніпра" у луганчан скоротився до чотирьох пунктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі