"Динамо" зазнало незапланованих втрат у матчі з "Зорею"

Поділитися
"Динамо" зазнало незапланованих втрат у матчі з "Зорею" "Динамо" не спромоглось переграти "Зорю"
Команда Сергія Реброва знову загубила залікові пункти там, де не планувалось: черговою проблемою для динамівців стала луганська "Зоря", котра, до речі, врятувалась від поразки за мить до фінального свистку.

Київське "Динамо" зазнало незапланованих втрат у матчі 6-го туру чемпіоната Прем'єр-ліги проти луганської "Зорі". У доданий арбітром час кияни пропустили гол і так і не спромоглись перемогти - 2:2.

Таким чином, це вже друга нічия динамівців у нинішньому сезоні - підопічні Реброва поступово втрачають шанси на перемогу у турнірі - вже на його початку. Раніше кияни зіграли 0:0 із донецьким "Олімпіком".

Матчу передувала ціла історія - трохи із неприємним присмаком. Луганська команда хотіла зіграти проти лідера у неділю, однак кияни мали намір виграти один зайвий день на підготовку до старту у Лізі Європи 18 вересня. Врешті решт проблема владналась, але навіть після того, як Прем'єр-ліга наказала грати у суботу 13-го числа із стану "Зорі" звучали незадоволені голоси.

Але, як виявилось, це було ще не все: саме футболісти вирішили вилити весь свій гнів на футбольному полі, а не за допомогою інтерв'ю чи постів у соцмережах. Вже на початку гри вони шокували київський захист - спочатку "Динамо" врятувала поперечка, а згодом Дмитро Хомченовський відкрив-таки рахунок після розіграшу стандартного положення.

Господарі не стали відходити назад і продовжили тиснути. Після перерви вони могли ще раз покарати киян за неуважніть, але натомість самі пропустили. Зіграла зв'язка Ленс - Теодорчик и польський легіонер вперше відзначився у футболці "Динамо". А під кінець ігрового часу Ребров зробив заміну, випустивши на поле Артема Кравця. Кращий бомбардир киян в сезоні практично одразу вивів команду вперед, відгукнувшись на класний пас все того ж Ленса.

Здавалось це все. Але луганські футболісти вже не раз в цьому сезоні демонстрували витримку і добивались необхідного результату під завісу. Так сталось і сьогодні: чергова пожежа у карному майданчику "Динамо" привела до точного удару Желько Любеновича - 2:2.

Додамо, що наступного туру кияни прийматимуть луцьку "Волинь", а "Зорю" проекзаменує "Шахтар".

Раніше в рамках 6-го туру у донецькому дербі "Олімпік" обіграв "Металург" 3:2. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі