"Динамо" вирушило до Харкова двома групами. Частина футболістів боїться летіти літаком

Поділитися
"Динамо" вирушило до Харкова двома групами. Частина футболістів боїться летіти літаком
2 серпня на киян чекає нелегкий поєдинок з харківським "Металістом". Втім, для деяких футболістів випробування почнуться задовго до виходу на поле.

Київське "Динамо" відправиться до Харкова на матч 2-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти місцевого "Металіста" двома групами.

Про це інформує газета "Команда" з посиланням на власні джерела. Повідомляють, що частина футболістів буде діставатися до місця подій традиційним методом - чартерний авіарейсом. Однак через острах низки гравців летіти в зону, близьку до бойових дій, а також нещодавню катастрофу авіалайнера над Донецькою областю, було прийнято рішення надати їм клубний автобус.

Нагадаємо, поєдинок відбудеться 2 серпня о 17:00 на полі харківського стадіону "Металіст".

Зазначимо, що Харків був допущений Федерацією футболу України до проведення матчів чемпіонату Прем'єр-ліги після тимчасової заборони за рекомендацією силових структур. Поки ж харків'янам не дають дозвіл на проведення міжнародних поєдинків.

Додамо, що нещодавно збитий Боїнг-77 малазійських авіаліній став причиною для перенесення гри Ліги Чемпіонів між "Дніпром" і "Копенгагеном" - данці просто побоялися летіти до Дніпропетровська. !zn

Читайте також:

Бойовики заблокували автобус із юними футболістами "Шахтаря", переплутавши їх з дорослою командою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі