"Динамо" в бойовому складі обіграло "Карпати" в Кубку України

Поділитися
"Динамо" в бойовому складі обіграло "Карпати" в Кубку України Гол Лукаша Теодорчика приніс перемогу "Динамо" над "Карпатами"
Незважаючи на запевнення президента киян Ігоря Суркіса, на поєдинок проти "Карпат" динамівці вийшли в бойовому складі. Тим не менше, гра склалася для "Динамо" не так легко, як могло б бути.

Київське "Динамо" обіграло "Карпати" 1:0 в першому матчі 1/8 фіналу Кубка України. Кияни вийшли на поле львівського стадіону в бойовому складі лише без кількох лідерів і зуміли зробити серйозну заявку на вихід у чвертьфінал.

гра в цьому протистоянні відбудеться 29 жовтня в Києві.

Напередодні поєдинку президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що на гру у Львові головний тренер Сергій Ребров довірить місце у складі молодим виконавцям. Однак, у підсумку, відпочивати залишилися лише троє основних футболістів - Андрій Ярмоленко, Артем Кравець і Александар Драгович. Так і не вийшли замість них резервісти. Між тим, першу після тривалої перерви гру провів захисник Євген Хачеріді. А молодь отримала свій маленький шанс, вийшовши на заміну.

Читайте також: "Карпати" опустилися на передостаннє місце Прем'єр-ліги через санкції ФФУ

Тим не менш, вже на 5-й хвилині польський легіонер Лукаш Теодорчик відкрив рахунок, опинившись на вістрі двухходовки Олег Гусєв - Джермейн Ленс. Поляк був близький до того, щоб піти з поля з двома забитими голами, коли вже в кінці поєдинку відгукнувся на пас Владислава Калитвинцева. Але Роман Мисак зумів відбити удар поляка. Між цими епізодами "Карпати" зуміли впоратися з натиском киян і навіть кілька разів організовували небезпечні атаки. Але по всій видимості суперники вирішили відкласти найцікавіше до матчу-відповіді.

Карпати - Динамо- 0:1 (0:1)

Гол: Теодорчик, 5.

"Карпати" (Львів): Мисак, Костевич (Худоб'як, 32), Пластун, Балажіц, Мірошниченко, Чачуа, Даушвілі (Голодюк, 54), Мартинюк, Ксьонз, Кожанов, Сергійчук (Страшкевич, 73).

"Динамо" (Київ): Рибка, Макаренко, Виду, Хачеріді, Данилу Сілва, Мігель Велозу (Рибалка, 80), Сидорчук, Гусєв (Калитвинцев, 62), Ленс, Беланда (Буяльський, 62), Теодорчик.

Покарання: Мартинюк, 15. Сидорчук, 36. Чачуа, 60 (попередження).

Судді: Вакс (Хмельницький), Береговий (Донецька обл.), Висоцький (Запоріжжя).

27 вересня. Львів. Стадіон "Україна".

Додамо, що 2 жовтня киянам належить зіграти матч групового турніру Ліги Європи, а вже 5-го числа в чемпіонаті Прем'єр-ліги відбудеться всеукраїнське дербі - "Динамо" - "Шахтар".

Раніше повідомлялося, що донецька команда у першому матчі 1/8 фіналу розгромила ФК "Полтава" 5:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі