"Динамо" у напруженому матчі обіграло "Генгам" і вийшло у 1/8 фіналу Ліги Європи

Поділитися
"Динамо" у напруженому матчі обіграло "Генгам" і вийшло у 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" обіграло "Генгам" у драматичному матчі
Чотири голи побачили численні глядачі на НСК "Олімпійський". А динамівці вперше за кілька сезонів пройшли перший раунд плей-офф єврокубка.

Київське "Динамо" обіграло "Генгам" 3:1 на НСК "Олімпійський" і за сумою двох матчів вийшло у 1/8 фіналу Ліги Європи.

Завдяки точним ударам вийшов на заміну Лукаша Теодорчика і Віталія Буяльського рахунок став 2:0 на початку другого тайму. Однак нервозність у діях динамівських захисників привела до того, що французи скоротили розрив у рахунку. Але незабаром кияни добилися необхідного результату: активність Теодорчика змусила суперника порушити правила у штрафному майданчику і суддя Мартін Стрьомбергссон вказав на точку. Олег Гусєв був точний - 3:1.

Незабаром після третього голу киян гра була зупинена за бійки між фанатами гостьового сектора. Суддя забрав футболістів з поля, але через 10 хвилин матч був відновлений. В останні хвилини "Генгам" відчайдушно намагався завдати рятівний укол опоненту, а динамівці діяли на контратаках. Однак більше забитих голів глядачі не побачили.

Таким чином, "Динамо" з третьому спроби подолала 1/16 фіналу Ліги Європи і тепер зіграє у другому раунді плей-офф. Жеребкування цієї стадії відбудеться 27 лютого.

Ліга Європи

1/16 фіналу, другий матч

"Динамо" К (Україна) - "Генгам" (Франція) - 3:1 (1:0)

Перший матч - 1:2.

Голи: Теодорчик, 31 (1:0). Буяльський, 46 (2:0). Манданн, 66 (2:1). Гусєв, 75 - з пенальті (3:1).

"Динамо": Шовковський, Антунеш, Драгович, Сілва, Віда, Гусєв (Калитвинцев, 85), Мігель Велозу (Теодорчик, 10), Рибалка, Буяльський (Чумак, 73), Ленс, Кравець.

"Генгам": Лоссль, Якобсен, Сорбон, Левек, Ангуа, Матіс (Діалло, 61), Жиресс (Ятабаре, 77), П'є, Санкаре, Бовю, Манданн.

Попередження: Рибалка, 1. Матіс, 8. Буяльський, 47.

Суддя: Стрьомбергссон (Швеція).

26 лютого. Київ. Стадіон "НСК Олімпійський".

Ще один представник України в Лізі Європи дніпропетровський Дніпро зіграє в грецькому Піреї матч проти місцевого "Олімпіакоса". У першій грі дніпряни перемогли 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі