"Динамо" стало найкращою командою групового етапу Юнацької ліги УЄФА

Поділитися
"Динамо" стало найкращою командою групового етапу Юнацької ліги УЄФА Динамівці стали кращими на груповому етапі © footboom.com
Кияни краще за інших виступили на груповій стадії і пробилися в плей-офф.

Молодіжна команда київського "Динамо" набрала 16 очок і виграла групу B в Юнацькій лізі УЄФА, показавши кращий результат не тільки у своєму квартеті, але і в порівнянні з іншими учасниками турніру.

Варто відзначити, що киянам (5 перемог, 1 нічия) вдалося обійти навіть юнацькі команди "Реала" (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка) і "Барселони" (5 перемог, 1 поразка), які були близькі до повторення показника українців, але в підсумку втратили більше очок. Це перший вихід "Динамо" в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА.

Поки що найуспішнішим в історії України є виступ донецького "Шахтаря" - футболісти юнацької команди в сезоні-2014/15 дійшли до фіналу турніру, де поступилися "Челсі" (2:3).

Нагадаємо, перша команда киян завершила груповий етап Ліги чемпіонів розгромом "Бешикташа" (6:0), але підопічні Сергія Реброва за підсумками всього циклу вже завершили єврокубковий сезон.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі