"Динамо" розгромило "Волинь", впритул наблизившись до "Шахтаря"

Поділитися
"Динамо" розгромило "Волинь", впритул наблизившись до "Шахтаря" Андрія Ярмоленка © football.ua
Підопічні Сергія Реброва показали атакуючий футбол і не залишили шансів команді Віталія Кварцяного на НСК "Олімпійський".

Київське "Динамо" розгромило луцьку "Волинь" 4:1 в матчі 7-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, наблизившись впритул до донецького "Шахтаря".

В активі киян - 17 очок після семи матчів, у донеччан - на одне більше. Потенційним лідером Прем'єр-ліги є "Дніпро", який у разі перемоги над "Олімпіком" вийде на чисте перше місце.

Матч киян з лучанами на старті минулого чемпіонату став відправною точкою для чергового провалу "Динамо". Команда, очолювана Олегом Блохіним, зіграла внічию 1:1 з "Волинню" і відразу ж втратила не стільки два очки, скільки впевненість у своїх силах. Саме з цієї причини для Сергія Реброва було вкрай важливим моментом, щоб його підопічні домоглися позитивного результату.

А коли є гра, буде й результат: після красивого атакуючого футболу у першому турі Ліги Європи у виїзній зустрічі з "Ріу Аве" динамівці порадували глядачів і на домашньому стадіоні. На 18-й хвилині Юнес Беланда увійшов у штрафну і віддав п'ятою на хід Андрію Ярмоленку, який по-гросмейстерськи засмутив воротаря "Волині".

А менш ніж через 20 хвилин Ярмоленко так само опинився в ролі плеймейкера, видавши точний пас на Джермейна Ленса. До речі, для бронзового призера чемпіонату світу гол у ворота лучан став першим у нинішньому сезоні.

За перший тайм кияни награли як мінімум на 4:0, однак їх знову підвела реалізація. Втім, її можна сміливо внести в сценарій красивого поєдинку, адже те, з якою легкістю і впевненістю добиралися до володінь суперника динамівці, дійсно зачаровувала.

Другий тайм став логічним продовженням першого. Спочатку вдруге відзначився Ярмоленко - своїм фірмовим крученим ударом - а переможну крапку поставив Владислав Калитвинцев. І навіть гол престижу, забитий "Волинню" у проміжку між третім і четвертим м'ячами киян, не зіпсувала загальну картину.

Динамо - Волинь - 4:1 (2:0)
Голи: Ярмоленко, 18 (1:0). Ленс, 35 (2:0). Ярмоленко, 61 (3:0). Жунич, 72 (3:1). Калитвинцев, 85 (4:1).
"Динамо" (Київ): Рибка, Макаренко, Виду, Драгович, Данилу Сілва, Сидорчук, Рибалка, Ленс, Ярмоленко (Калитвинцев, 77), Беланда (Буяльський, 77), Кравець (Теодорчик, 65).
"Волинь" (Луцьк): Неділько, Немчанінов (Воронін, 76), Жунич, Приндета, Сімінін, Бабенко, Шабанов (Бабатунде, 46), Матей, Кобахідзе, Бікфалві, Мемешев (Козьбан, 83).
Покарання: Бікфалві, 51 (попередження).
Судді: Труханов (Харків), Шудрик (Сімферополь), Матяш (Донецьк).
22 вересня. Київ. НСК "Олімпійський".

"Динамо" наближається до "Шахтаря" на досить небезпечне для "гірників" відстань. Тим більше, що вже в наступному турі ці команди зможуть з'ясувати стосунки в очній зустрічі. Поєдинок відбудеться 5 жовтня.

Нагадаємо, в 7-му турі "Шахтар" зазнав першої поразки в сезоні, поступившись 0:1 луганської "Зорі". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі