"Динамо" посилиться першим в історії футболістом із Польщі

Поділитися
"Динамо" посилиться першим в історії футболістом із Польщі © onet.pl
Лукаш Теодорчик покликаний створити конкуренцію динамівському бомбардирові Артему Кравцю. Незважаючи на молодий вік, польський футболіст вже провів кілька матчів за національну збірну.

23-річний польський нападник Лукаш Теодорчик пройшов медичне обстеження в Києві і найближчим часом підпише 5-річний контракт із київським "Динамо".

Про підписання трудової угоди з "Динамо" повідомило видання "Спорт-Експрес в Україні", яке завжди дає достовірну інформацію, що стосується київського клубу.

За трансфер поляка динамівці заплатять "Лехом" з Познані за різною інформацією близько 4 мільйонів євро. У послугах Теодорчика також були зацікавлені іспанська "Севілья", італійська "Дженоа" і австрійський "Зальцбург", а напередодні підписання контракту до конкурентів приєднався шотландський "Селтік". Однак поляк зупинив свій вибір на "Динамо".

Таким чином, футболіст стане першим в історії польським легіонером у складі українського гранда. Також примітно і те, що Теодорчик - єдине в 2014 році придбання динамівців закордоном.

Відзначимо, що 23-річний нападник у минулому сезоні зумів забити 24 голи в 38 матчах своєї команди у польських турнірах, а також Лізі Європи. Влітку 2014 року Теодорчик також показав непогану результативність - 3 точні удари в 4 виходах на полі. У футболці національної збірної Польщі новобранець киян провів 6 ігор, в яких тричі вражав ворота суперників.

Додамо, що через травму Дьємерсі Мбокані на сьогоднішній день на місце нападника в київському клубі претендує лише Артем Кравець, тому спочатку тренерський штаб киян планував знайти ще одного забивного форварда. Зокрема, розглядали кандидатуру бразильця Жуоніра Мораеса, однак за інформацією ЗМІ, донецький "Металург" хоче за бомбардира занадто високу ціну.

Нагадаємо, що "Динамо" в нинішньому сезоні забило 10 голів у 6 матчах чемпіонату Прем'єр-ліги та Кубка України та Суперкубка. П'ять із них - на рахунку саме Артема Кравця. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі