"Динамо" побило національний рекорд "Шахтаря"

Поділитися
"Динамо" побило національний рекорд "Шахтаря" Джермейн Ленс забив два голи у ворота "Металурга"
У матчі з запорізьким "Металургом" у ворота суперника кияни забили чотири голи. Двома влучними ударами відзначився Джермейн Ленс.

Вдала атакувальна гра київського "Динамо" в матчі 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги допомогла киянам ще раз у сезоні довести свою перевагу над донецьким "Шахтарем" у заочних протистояннях.

Завдяки перемоги 4:2 над запорізьким "Металургом" динамівці обійшли принципового суперника за кількістю голів у ворота однієї команди. Досягнення "Шахтаря", який забив за всю історію чемпіонатів у ворота "Таврії" 101 гол, було покращено на два м'ячі. Що стосується киян, то за 23 роки проведення національної першості в елітному дивізіоні вони 103 рази засмучували запорожців. Це і стало новим досягненням.

Перший динамівський гол у ворота команди з Запоріжжя записав у свій актив нинішній наставник молодіжної збірної України Сергій Ковалець: 25 жовтня 1992 року "Динамо" відкрило рахунок на 32-й хвилині, однак невдовзі запорожці зрівняли рахунок і стали авторами сенсації.

Цікаво, що "гірники" забили "Металургу" 97 голів, і саме з запорожцями зустрінеться команда Луческу в найближчому, 14-му турі чемпіонату.

Читайте також: Буряк радить Реброву і його "Динамо" грати з двома нападниками

22 листопада після матчу 13-го туру Прем'єр-ліги проти "Говерли" (1:1) півзахисник Руслан Ротань став рекордсменом Дніпра за кількістю матчів в чемпіонатах України. На рахунку досвідченого футолиста - 267 ігор.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі