"Динамо" підписало колишнього гравця "Шахтаря"

Поділитися
"Динамо" підписало колишнього гравця "Шахтаря"
Лави динамівців поповнив вихованець клубної системи, колишній голкіпер донецької команди, який передбачувано незабаром складе конкуренцію Шовковському і Ковалю.

Київське "Динамо" повідомило про підписання контракту з голкіпером Олександром Рибкою. Угода розрахована на три роки і набуває чинності з січня 2014 року.

Приблизно у цей термін закінчується дискваліфікація воротаря, яку він отримав за вживання заборонених препаратів, будучи гравцем "Шахтаря".

До свого переходу до Донецька, який викликав неприйняття у вболівальників як "Динамо", так і "Шахтаря", Рибка захищав кольори київської "Оболоні". Останнім же часом 26-річний футболіст тренувався у розташуванні динамівців, тому підписання з ним нового контракту було справою часу.

За задумом тренерського штабу киян, Рибка повинен скласти конкуренцію Олександру Шовковському і Максиму Ковалю, які на сьогоднішній день є основними воротарями "біло-синіх".

Нагадаємо, на початку 2012 року допінг-проба, взята у Рибки, дала позитивний результат - в організмі воротаря "Шахтаря", якому на той момент вдалося закріпитися в основному складі, було виявлено фуросемід - сечогінний препарат, який часто застосовується для виведення слідів інших заборонених речовин. Всі апеляції донеччан було відхилено, при цьому з часом Рибка заявив, що "Шахтар" не робив особливих кроків для свого захисту.

У серпні 2012 року Рибка відмовився підписувати новий контракт із "Шахтарем", а трохи пізніше у пресі з'явилася інформація, що на нього розраховує "Дніпро". Втім, воротар спростував ці чутки.

Відзначимо, що загалом Рибка провів 55 матчів в іграх Прем'єр-ліги України. Також двічі воротар виступав у футболці національної збірної. !zn

Читайте також:

"Арсенал", який пропустив сім голів від "Шахтаря", посилився воротарем "Динамо"

Хачеріді подовжив контракт із "Динамо", припинивши розмови про перехід у "Шахтар"

Екс-голкіпер "Шахтаря" Рибка тренується з київською "Оболонню"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі