"Динамо" - "Олімпік": анонс, де дивитися матч 20 травня

Поділитися
"Динамо" - "Олімпік": анонс, де дивитися матч 20 травня "Динамо" не зуміло обіграти "Олімпік" у першому матчі © ФК Динамо
У повторному матчі 1/2 фіналу Кубка України динамівці спробують зробити ще один крок до завоювання чергового трофею.

Київський НСК "Олімпійський" ледве встиг заспокоїтися після емоційної перемоги "Динамо" над "Дніпром", яка принесла команді 14-й чемпіонський титул в історії українських чемпіонатів. Проте вже 20 травня тут відбудеться повторний матч 1/2 фіналу Кубка України, і він може стати таким же захоплюючим поєдинком, як кілька днів тому.

Втім, всі три попередні матчі між суперниками навряд чи можна назвати цікавими. Що і говорити, якщо в них був забитий аж один гол. Донеччани навчилися грати проти "Динамо", і кияни не зуміли обіграти "Олімпік" навіть у півфінальному протистоянні, де ціна помилки зростає. Хоча швидше за все факт, що на цій стадії команди грають два матчі, і зіграв з динамівцями злий жарт. У них є шанс все виправити, а підопічні Романа Санжара можуть оформити ще одну сенсацію.

Динамо - Олімпік

20 травня, середа, 19:00. Київ, стадіон НСК "Олімпійський".

Перший матч: 0:0.

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади:

Динамо: Шовковський - Данилу Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш - Рибалка - Ярмоленко, Беланда, Велозу, Ленс - Кравець.

Олімпік: Литовка - Тищенко, Гришко, Міщенко, Бровченко - Лебідь, Шериф - Драченко, Семенина, Кадімян - Лисенко.

Травмовані: Макаренко ("Динамо").

Дискваліфіковані: Драгович, Сидорчук, Буяльський - Доронін, Огиря, Ситник.

Суддя: Віталій Романов (Дніпропетровськ).

Після завоювання чемпіонства президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що черговий метою для його команди є Кубок України. "Непогано було б покласти медалі в Кубок", - додав Суркіс. Що стосується "Олімпіка", то це останній шанс для донеччан завершити на мажорній ноті перший в історії сезон серед кращих клубів країни. Адже у 2015 році команда Санжара здобула лише одну перемогу, а програвала в основному з різницею більше трьох м'ячів.

В іншому поєдинку 1/2 фіналу Кубка "Шахтар" спробує втримати перевагу над "Дніпром", здобуту в першій зустрічі на виїзді. Тоді команда Луческу обіграла дніпрян 1:0 завдяки голу Олександра Гладкого. Матч відбудеться у Львові в 19:30.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі