"Динамо" не впоралося із "Манчестер Сіті" на "Олімпійському"

Поділитися
"Динамо" не впоралося із "Манчестер Сіті" на "Олімпійському" Агуеро відкрив рахунок в матчі © uefa.com
Кияни пропустили три м'ячі у домашньому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Київське "Динамо" стартувало в плей-офф Ліги чемпіонів. У першому для себе офіційному матчі в 2016 році кияни приймали "Манчестер Сіті".

Динамівці оптимістично почали зустріч, і вже на перших хвилинах Ярмоленко небезпечно пробивав з гострого кута - Харт перевів м'яч у поперечину, від якої той опустився на сітку над воротами. Але в підсумку вже на 15-й хвилині "Ман Сіті" відкрив рахунок у матчі. Агуеро після подачі кутового і скидки Туре вколотив м'яч у сітку з лінії воротарського майданчика.

Після пропущеного гола у "Динамо" не виходило створити нічого по-справжньому небезпечного біля чужих воріт, в той час як гості провели ще кілька хороших атак. Одну з них завершив Давид Сільва, замкнувши простріл Стерлінга.

У другому таймі підопічним Сергія Реброва вдалося відіграти один м'яч. Буяльський виявився першим на підборі, пробив з-за меж штрафного, і м'яч рикошетом від Отаменді полетів у кут воріт - 1:2! Зрівняти рахунок пізніше міг той же Буяльський - він пробивав низом метрів з тринадцяти після передачі Велозу, але Харт цей удар відбив.

У кінцівці гри "Динамо" не вдалося потривожити Харта, при цьому ще і Шовковський дістав третій м'яч з сітки своїх воріт - ударом з-за меж штрафного відзначився Туре.

"Динамо" - "Манчестер Сіті" - 1:3

Голи: Буяльський (58) - Агуеро (15), Давид Сільва (40), Туре (90)

"Динамо": Шовковський, Данило Сілва (Макаренко, 66), Хачеріді, Драгович, Віда, Рибалка, Гармаш (Велозу, 31), Буяльський, Гонсалес, Ярмоленко, Теодорчик (Мораєс, 46).

"Ман Сіті": Харт, Санья, Отаменді, Компані, Кліши, Фернандо, Фернандіньо, Туре, Стерлінг, Давид Сільва, Агуеро (Іхеначо, 90+1).

Арбітр - Матео Лаос (Іспанія)

Нагадаємо, що матч-відповідь пройде в Манчестері 15 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі