"Динамо" - "Наполі": анонс, де дивитися матч 13 вересня

Поділитися
"Динамо" - "Наполі": анонс, де дивитися матч 13 вересня Кияни готові до старту в ЛЧ © Dynamo.kiev.ua
Кияни стартують у Лізі чемпіонів домашнім матчем.

Київське "Динамо" сьогодні, 13 вересня, проведе свій стартовий матч групового етапу Ліги чемпіонів. Підопічні Сергія Реброва будуть приймати "Наполі".

Обидві команди отримали прямі путівки в груповий етап Ліги чемпіонів і тільки зараз стартують на турнірі. При цьому кияни в цьому сезоні вже провели сім матчів чемпіонату, а також поєдинок за Суперкубок України. Чемпіонат Італії стартував пізніше, а тому у "Наполі" перед стартом в єврокубках було менше ігрової практики - лише три матчі.

"Динамо" в шістнадцятий раз у своїй історії зіграє на груповій стадії Ліги чемпіонів, для "Наполі" це тільки третій вихід у групу ЛЧ.

Відзначимо, що раніше команди між собою не грали. А в 20 зустрічах з італійськими командами "Динамо" вдалося виграти лише двічі при шести нічиїх та дванадцяти поразках. "Наполі" з українськими клубами перетинався лише два рази - у сезоні 2014-2015 "Дніпро" вибив італійців у півфіналі Ліги Європи, а в сезоні 2012-2013 той же "Дніпро" грав з "Наполі" на груповій стадії ЛЕ (3:1, 2:4).

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров сподівається, що його підопічні зіграють у свій футбол: "Дома треба грати у свій футбол. Думаю, те, як ми діяли в другому таймі з "Шахтарем", не задовольнило нікого. Ми бачимо свої проблеми. Сподіваюся, у матчі проти "Наполі" ми їх виправимо".

А головний тренер "Наполі" Мауріціо Саррі впевнений, що матч буде непростим: "Матч з "Динамо" буде напруженим. Кияни - фізично сильна і добре організована команда. Вони постійно грають на половині поля суперника і є сильним колективом".

"Динамо" в цьому матчі не допоможе Данило Сілва, "Наполі" не зможе розраховувати на Джаккеріні та Стрініча, а також під питанням участь в матчі Кальєхона.

"Динамо" - "Наполі"
Вівторок, 13 вересня, Київ, НСК "Олімпійський", 21.45
Пряма трансляція - телеканали "Україна" і "Футбол 1"
Арбітр - Вільям Коллум (Шотландія)

Орієнтовні склади

"Динамо": Шовковський, Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко, Рибалка, Сидорчук, Буяльський, Ярмоленко, Гусєв, Мораєс.

"Наполі": Рейну, Хисай, Альбіоль, Кулібалі, Гулям, Аллан, Жоржиньо, Хамшик, Кальехон, Мілік, Інсіньє

Читайте також: "Динамо" і "Шахтар" визначилися із заявками на єврокубки

Нагадаємо, букмекери вважають "Динамо" фаворитом цього матчу. Коефіцієнт на перемогу італійського клубу - 2,40, тоді як на успіх господарів поля - 3,10. Нічия також оцінюється коефіцієнтом 3,10.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі