"Динамо" має намір повернути свого вихованця в Київ

Поділитися
"Динамо" має намір повернути свого вихованця в Київ Павло Ксьонз може повернутися в "Динамо" © ukraine.russiaregionpress.ru
Павло Ксьонз грав в системі "Динамо" в середині 2000-х, однак відсутність довіри з боку тренерського штабу змусило футболіста шукати варіанти на стороні. Останнім клубом півзахисника були "Карпати".

Фланговий півзахисник львівських "Карпат" Павло Ксьонз може повернутися в розташування київського "Динамо". Футболіст є вихованцем киян і починав кар'єру в професійному спорті саме в динамівських рядах.

Львівські ЗМІ повідомляють про те, що кияни розраховують на Ксьонза як правого захисника, тому готові провернути угоду, яка оцінюється в 3 мільйони євро.

Нагадаємо, що Павло Ксьонз провів сезон-2013/14 в оренді в "Металісті", і харків'яни вже були готові викупити контракт хавбека. Однак у підсумку, Ксьонз повернувся до Львова, де і виступав до останнього моменту.

Зазначимо, що за клуби елітного дивізіону чемпіонату України (ЦСКА, "Харків", "Іллічівець", "Закарпаття", "Карпати" і "Металіст") Ксьонз провів понад 160 матчів, забивши в них 14 голів.

Також повідомляється про те, що в послугах лівофлангового гравця "Карпат" Володимира Костевича зацікавлений "Дніпро".

Читайте також: "Карпати" наприкінці грудня розпрощаються зі своїм лідером

Напередодні стало відомо, що луганська "Зоря" швидше за все збереже в своїх рядах резервістів "Шахтаря" Руслана Малиновського і Максима Малишева. Обидва футболісти виступали в команді Юрія Вернидуба на правах оренди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі