"Динамо" через п'ять років повернула у свої лави талановитого півзахисника

Поділитися
"Динамо" через п'ять років повернула у свої лави талановитого півзахисника Микола Морозюк був лідером атак "Металурга" © ФК Металлург Донецк
Протягом тижня кияни провели три трансфери, підписавши у тому числі двох футболістів донецького "Металурга". Один з них - вихованець динамівської системи.

Півзахисник збірної України Микола Морозюк, який кілька сезонів провів у складі донецького "Металурга", повернувся в розташування київського "Динамо". Повідомляється, що зі своєю рідною командою фланговий футболіст підписав трирічний контракт.

Нагадаємо, що після того, як у свої 19 років Морозюк і ще кілька молодих динамівців несподівано для багатьох обіграли "Шахтар" у матчі за Суперкубок-2007 (Морозюк забив вирішальний пенальті у післяматчевій серії), він не зумів закріпитися в складі "біло-синіх" і в підсумку протягом п'яти років виступав за різні клуби України.

Морозюк провів 12 матчів у "Кривбасі", 16 - у київській "Оболоні", а більшу частину кар'єри віддав донецькій команді.

Напередодні ходили чутки про те, що футболіст відправиться в Казахстан, проте динамівці зробили тчо називається "хід конем" і підписали перспективного футболіста. Так, як це було у випадку з ще одним "металургом" - бразильським нападником Жуніором Мораесом, який зібрався відправитися в Росії.

В активі Морозюка - 11 поєдинків і один гол у складі національної збірної. У "Металурзі" за свої 139 матчів він забив 11 голів і віддав 20 передач.

Напередодні повідомлялося, що Динамо продовжило підсилювати склад перед Лігою Чемпіонів, підписавши контракт з центральним півзахисником збірної Сербії Радосавом Петровичем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі