"Динамо" – "Бешикташ": найкращі фото матчу

Фото
Поділитися
Київський клуб завершив свої виступи у єврокубках.

"Динамо" провело матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів. У Києві підопічні Сергія Реброва зустрічалися з "Бешикташем" і здобули розгромну перемогу із рахунком 6:0.

На 9-й хвилині господарі організували швидкий гол, коли Бесєдін замкнув пас з флангу від Ярмоленка. Вже в середині тайму Гонсалес заробив пенальті - уругвайця у штрафному зніс Бек, який був вилучений з поля. Ярмоленко підійшов до точки і подвоїв перевагу української команди. Ще до перерви динамівці зуміли поховати інтригу. Спочатку Буяльський після пасу Ярмоленка парашутом перекинув воротаря і захисників, а в доданий час Гонсалес пробив з-за меж штрафного - м'ячу потрапити у ворота допоміг рикошет від захисника.

На 56-й хвилині "Бешикташ" втратив ще одного гравця - червону картку за емоції отримав Абубакар. Динамівці володіли тотальною перевагою і зуміли забити ще двічі, встановивши підсумковий рахунок - 6:0. Сидорчук точно пробив низом на добиванні після торкання від воротаря, а на 77-й хвилині Мораєс забив першим дотиком після виходу на заміну.

Нагадаємо, розгром "Бешикташа" не мав для чемпіонів України ніякого турнірного значення. Ще до гри кияни втратили шанси навіть на підсумкове третє місце у групі B та путівку в Лігу Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі