Динамівський півзахисник порівняв Блохіна із Бейлом, який не відразу став успішним у "Реалі"

Поділитися
Динамівський півзахисник порівняв Блохіна із Бейлом, який не відразу став успішним у "Реалі" Юнес Беланда підтримав Олега Блохіна
Марокканський півзахисник "Динамо" Юнес Беланда став на захист свого наставника: на його думку, відставка Блохіна не піде на користь команді.

Атакуючий хавбек "Динамо" Юнес Беланда вважає, що головному тренеру Олегу Блохіну знадобився час на порозуміння з новачками команди, через що і відбулися тимчасові збої у грі киян.

"Блохін - один із найбільш відомих українських спортсменів, володар Золотого м'яча. Цілком зрозуміло, що його роботу розглядають під мікроскопом. Якщо команда не дає результат, звинувачують тренера, відразу хочуть його звільнити", - вважає футболіст.

"Але, погодьтеся, навряд чи відставка вирішить всі проблеми. На порозуміння з новими гравцями потрібен час, як і на пошук своєї гри. Можливо, для цього буде потрібний навіть цілий сезон. Подивіться, навіть така суперзірка як Гарет Бейл не відразу став успішним у Реалі", - припустив марокканський легіонер.

Втім, Беланда вважає, що "Динамо" вже зараз демонструє хороший футбол, завдяки чому піднявся з п'ятого на друге місце у турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги України.

"Вважаю якість гри досить хорошою. Гру роблять футболісти, і якщо у них високий рівень, значить, команда буде демонструвати хороший футбол. В Динамо зібрані висококласні виконавці, тому в наших силах вдосконалювати гру і домагатися високих результатів", - зазначив Беланда.

Нагадаємо, що марокканець підписав влітку з киянами чотирирічний контракт, переїхавши до Києва з французького "Монпельє". У "Динамо" Беланда провів 15 матчів, в яких забив 5 голів.

Беланда зазначив, що жодного разу не пошкодував про свій переїзд до України і планує залишатися в "Динамо" протягом всього терміну дії контракту - навіть незважаючи на чутки про інтерес з боку інших клубів.

Нагадаємо, що "Динамо" вийде з зимової відпустки в середині січня, після чого вирушить в Іспанію, де почне підготовку до матчів 1/16 фіналу Ліги Європи з іспанською "Валенсією". У чемпіонаті України перший матч кияни зіграють у Києві проти "Шахтаря". Імовірно гра відбудеться 1 березня. !zn

Читайте також:

Суркіс побачив, як в очах Блохіна "згас вогник"

Колишній роботодавець Блохіна назвав його "людиною з манією величі"

Блохін вважає, що кризи у "Динамо" немає, а команду незаслужено критикують

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі