Динамівець Ленс забив у складі Нідерландів, прагнучи в основний склад на ЧС

Відео
Поділитися
Динамівець Ленс забив у складі Нідерландів, прагнучи в основний склад на ЧС © vi.nl
Динамівський футболіст вийшов на заміну у товариському поєдинку з Уельсом і через 30 хвилин розписався у воротах суперника. Тепер атакуючий гравець хоче закріпитися в основі Нідерландів.

Нападник київського "Динамо" і збірної Нідерландів Джермейн Ленс відзначився голом у товариському матчі своєї команди проти Уельсу, в якому голландці здобули перемогу 2:0.

Фланговий футболіст вийшов на заміну після перерви і через 30 хвилин розписався у воротах суперника. До цього на 32-й хвилині рахунок було відкрито баварцем Арьєном Роббеном. До перерви голландці володіли тотальною перевагою і зокрема Роббен втратив кілька хороших шансів відзначитися влучним ударом. До речі, Ленс відзначився після передачі саме Роббена.

Нагадаємо, що голландці, яких тренує відомий фахівець Луї ван Гаал, готуються стартувати на чемпіонаті світу у Бразилії, де зіграють у групі в з чинними чемпіонами світу та Європи іспанцями, а також Чилі і Австралією.

Після вдало проведеного матчу потенційно запасний Ленс передбачає, що зможе закріпитися в основі "помаранчевої" команди.

- Суркіс вважає, що збереження нинішнього складу "Динамо" важливіше за гучні трансфери

"Приємно, що мені вдалося відзначитися у цій зустрічі, адже кожен гол у складі національної збірної - особливий для мене. Я добре тренуюся в таборі збірної. Основний склад на ЧС-2014 - моя головна мета. У цьому матчі у мене було 45 хвилин, щоб забити і я це зробив. Тренер знає, що може на мене розраховувати у подібних ситуаціях. Що стосується нашої нової схеми, я можу грати центрального нападника, але в останні 15 хвилин ми перейшли на "4-3-3", що набагато зручніше для мене. Це добре, коли я можу грати зліва", - заявив Ленс.

Нагадаємо, що в "Динамо" Ленс здебільшого грає на позиції вінгера, тобто флангового гравця.

Зазначимо, що голландці стартують на ЧС у нелегкій зустрічі з Іспанією 13 червня о 22:00. Через п'ять днів "помаранчеві", які ще ніколи не перемагали на світовій першості, проведуть поєдинок з Австралією, а 23-го числа - з Чилі. На сьогоднішній день букмекери вважають, що Нідерланди вийдуть в 1/8 фіналу з першого місця з імовірністю події 3,15. Іспанці як переможці квартету В котируються з показником 1,75.

Нагадаємо, що чемпіонат світу у Бразилії стартує 12 червня поєдинком Бразилія - Хорватія. Початок зустрічі о 23:00. !zn

Читайте також:

Найбільше представництво на ЧС-2014 отримав чемпіонат Англії, Україна - 17-та

Мессі готовий розлучитися з рекордами в обмін на перемогу на ЧС-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі