Динамівець Гармаш уникнув складної операції і вже в лютому повернеться на поле

Поділитися
Динамівець Гармаш уникнув складної операції і вже в лютому повернеться на поле Денис Гармаш в нинішньому сезоні зіграв лише в двох матчах © football.ua
Денис Гармаш виконував великий обсяг роботи на футбольному полі, і його роль в "Динамо" і збірної України важко переоцінити.

Київське "Динамо" може отримати підсилення складу без залучення нових футболістів: вже у лютому очікується повернення на полі одного з лідерів киян півзахисника Дениса Гармаша.

За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, Гармаш, який в нинішньому сезоні зіграв лише два матчі, поступово выздорваливает після пошкодження ноги, а головне, що футболіст уникнув серйозної операції.

"Я сподіваюся, що в лютому Гармаш повністю почне працювати в загальній групі. Слава Богу, що ми пішли від складної операції, яку йому хотіли робити на задніх хрестоподібних зв'язках", - цитує Суркіса телеканал "Футбол 1".

"В Барселоні лікар зробив йому невелике хірургічне втручання і подивився, що нічого не треба робити, лише почистивши йому коліно. Зараз Денис знаходиться в Барселоні, проходить реабілітацію, а повертається буквально на Новий рік. Потім знову в Барселону, де Денис буде працювати до свого повного відновлення", - резюмував президент киян.

Нагадаємо, центральний хавбек провів у нинішньому сезоні лише два поєдинки на початку сезону після того, як понад 6 місяців відновлювався від операції на коліні. Однак незабаром він знову опинився в лазареті - з-за іншого ушкодження, яке хоч і було не таким серйозним, як попереднє, але теж забрало чимало часу на відновлення.

Додамо,що в лазареті "Динамо" перебуває півзахисник Євген Макаренко, а також захисник Євген Селін. Про терміни повернення в стрій даних футболістів поки не повідомляється, відомо лише те, що Макаренко проходить відновлення у Франції, а незабаром планує повернутися в Київ.

Читайте також: Ребров вважає Ярмоленка лідером "Динамо" за всіма показниками

15 грудня відбулася жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, згідно з якою "Динамо" зіграє з французьким "Генгамом". Матчі відбудуться 19 і 26 лютого 2015 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі