Девіч пробачив "Металісту" 350 тисяч доларів

Поділитися
Девіч пробачив "Металісту" 350 тисяч доларів Девіч не буде судитися з "Металістом" © sport.bigmir.net
Український футболіст сербського походження звернувся до керівництва харківського клубу.

Нападник казанського "Рубіна" Марко Девіч написав лист президенту "Металіста" Сергію Курченку, який зараз проживає в Росії. У своєму зверненні 32-річний футболіст, який багато років захищав кольори харківської команди, повідомив, що не буде вимагати повернення боргів.

"Шановний Сергію Віталійовичу! Згідно з умовами контракту футбольний клуб "Металіст" (Харків) повинен був виплатити мені бонуси за сезон 2013/2014 рр. у загальному розмірі 350 000 доларів, у тому числі 200 000 доларів за 20 балів за системою "гол плюс пас" і 150 000 доларів за вихід команди у зону Ліги Європи УЄФА.

Я прекрасно розумію, що "Металіст", місто Харків і Україна в цілому знаходяться у важкому фінансово-економічному стані. У такій ситуації я не можу вимагати від клубу заплатити мені дані бонуси і вже тим більше вважаю неможливим для себе звернення до ФФУ, УЄФА або ФІФА з вимогою про застосування санкцій до клубу.

За час, проведений в Харкові, футбольний клуб "Металіст" став для мене рідним, а моє серце відтепер забарвлено в жовто-сині кольори. Я завжди буду великим фанатом "Металіста" і не можу заподіяти ніякої шкоди клубу. Клуб зробив для мене дуже багато хорошого, тому я не можу вважати його своїм боржником. У зв'язку з цим я прийняв рішення відмовитися від претензій до футбольного клубу "Металіст" і пробачити клубу всі борги. Тим самим я хочу внести свій невеликий внесок у світле майбутнє клубу, який став для мене рідним", - написав Девіч.

Серб, який отримав український паспорт, виступав за "Металіст" з 2006-го по 2012-й рік, а також в сезоні 2013/14. Крім того, в активі Девіча 35 матчів та 7 голів у футболці національної збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі