Дебютант збірної України Зінченко заявив, що не планував виступати за Росію

Поділитися
Дебютант збірної України Зінченко заявив, що не планував виступати за Росію Зінченко вийшов на поле на 86-й хвилині © ФФУ
Талановитий футболіст вперше зіграв за українську національну команду в матчі проти Іспанії.

Олександр Зінченко, який дебютував у складі української збірної, зізнався, що не розглядав ніяких інших варіантів і завжди хотів грати за Україну.

"Варіант зі збірною Росії? Тільки чув про це, хоча намагаюся не звертати уваги на те, що пишуть. Жодних пропозицій від Росії не було. А якби і була, то я завжди вважав себе українцем і хотів грати саме за цю команду", - сказав Зінченко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

Також Зінченко, виступаючий в чемпіонаті Росії за "Уфу", розповів про те, які враження були у нього від дебютного виклику в збірну: "Емоції не передати словами, вони просто зашкалювали. Було дуже приємно їхати в таку команду. Я ніч не спав, нікому не говорив, все тримав в собі. Коли вже занурився в атмосферу збірної - стало легше".

Головний тренер національної збірної Михайло Фоменко після гри підкреслив, що випустив Зінченка, щоб у нього не було спокуси змінити громадянство: "Зінченко ми вирішили заграти, щоб не вибрав інших варіантів".

Зазначимо, що Зінченко став третім у списку самих юних дебютантів збірної України. Півзахисник надів жовто-синю футболку в 18 років і 300 днів. У більш юному віці дебютували у збірній лише Сергій Ребров і Андрій Шевченко. Ребров перший матч за збірну провів у 18 років і 24 дні, а Шевченко - в 18 років і 176 днів.

Нагадаємо, збірна України мінімально програла Іспанії і тепер буде боротися за вихід на чемпіонат Європи в стикових матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі