Давидов очолить ПФК "Севастополь"

Поділитися
Новим головним тренером "Севастополя" стане 57-річний російський фахівець Анатолій Давидов - у минулому відомий гравець, а потім і тренер "Зеніта".
Новим головним тренером "Севастополя" стане 57-річний російський фахівець Анатолій Давидов - у минулому відомий гравець, а потім і тренер "Зеніта".ПФК "Севастополь" наразі  на 15-му місці в чемпіонаті, що загрожує "вильотом" у Першу лігу. Анатолій Вікторович Давидов народився 13 листопада 1953 року в Тулі, а більшу частину кар'єри гравця провів у "Зеніті" (1975-88, 1997). В кінці 80-х пограв у самарських "Крильях Совєтов", на початку 90-х виступав у пітерському "Локомотиві", фінському клубі "Понністус", китайському "Фушунь Фосіді", а в 97-му повернувся в "Зеніт" в якості помічника Анатолія Бишовця. Однак обставини склалися таким чином, що йому знову довелося вийти на поле. Того року він провів у чемпіонаті Росії 15 матчів разом зі своїм сином Дмитром. Давидов - рекордсмен "Зеніту" за кількістю зіграних за команду офіційних ігор (454) і є найстаршим футболістом, що виступав у вищому дивізіоні чемпіонату Росії. Свій останній матч він провів 3 вересня 1997 року в віці 43 роки 295 днів. Повісивши бутси на цвях, почав тренерську кар'єру. Працював з першою і другою командами "Зеніту", а також з дублерами. У 1999 році привів колектив до перемоги в Кубку Росії. Потім тренував липецький "Металург", новосибірський "Сибір". У грудні 2006 року отримав ліцензію FIFA категорії Pro. У 2007-му очолював "Текстильник-Телеком". У серпні 2009-го після відставки Діка Адвоката призначений в.о. головного тренера "Зеніту", а через два місяці керував командою вже без приставки. Після закінчення сезону, який "Зеніт" завершив на третьому місці, здав свій пост італійцеві Лучано Спаллетті і переключився на роботу з молодіжним складом. Раніше з'явилася інформація, що свій пост виконуючого обов'язки головного тренера "Севастополя" залишить Сергій Ліщинський.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі