Даріо Срна вважає нинішній "Шахтар" найсильнішим за останні 10 років

Поділитися
Даріо Срна вважає нинішній "Шахтар" найсильнішим за останні 10 років Даріо Срна вважає, що нинішній "Шахтар" - найсильніша за останні 10 років
Капітан "Шахтаря" після нічийного результату виїзної зустрічі з "Атлетіко" припустив, що його команда - фаворит групи Н.

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна вважає, що нинішній склад його команди - найсильніша за останні 10 років.

Про це він сказав після того, ак донеччани зіграли внічию 0:0 з іспанським "Атлетиком" на виїзді у першому турі Ліги Чемпіонів. В іншому матчі квартету Н португальський "Порту" розгромив БАТЕ 6:0.

"Фаворит групи, я вважаю, "Шахтар". І це найсильніший Шахтар за останні 10 років для мене. І тому з такою грою ми повинні вийти з групи", - підкреслив багаторічний капітан "гірників".

На його погляд, команда заслуговувала на перемогу у Більбао, бо як проявила характер і показала атакуючий футбол.

Читайте також: У "Шахтарі" пообіцяли підійти до старту Ліги Чемпіонів у бойовому настрої

"В такій важкій ситуації у Донецьку, в Донбасі, в Україні ми нікого не підвели. Ми показали сьогодні дух "Шахтаря"! Продемонстрували хорошу, атакуючу гру з командою, яка заслуговує поваги, яка перемогла Наполі, яка дуже довго не поступалася будинку. Тому так і будемо продовжувати".

"Звичайно, не хотіли ризикувати, діяли від оборони. Але при цьому створили багато моментів, тим більше ми проводили матч на виїзді. А ось у повторному поєдинку, будинки, потрібно буде більше атакувати і забити", - підсумував Срна.

Нагадаємо, раніше головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу зазначив, що результат матчу в Більбао вдалий і закономірний. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі