Цуренко пройшла у друге коло Вімблдону

Поділитися
Цуренко пройшла у друге коло Вімблдону Цуренко розібралася з суперницею у двох сетах © iSport.ua
Українська тенісистка успішно стартувала на турнірі серії "Великого шолома".

Леся Цуренко першою з представників України стартувала в одиночному розряді Вімблдону. У першому раунді 68-а ракетка світу не зазнала проблем у матчі проти американки Ніколь Гіббс (№103 у світовому рейтингу).

Для перемоги киянці знадобилося два сети - 6:3, 6:3. Наступною суперницею Цуренко стане переможниця матчу між росіянкою Дар'єю Гавриловою та Іриною-Камелією Бегу з Румунії (29).

У парному розряді не зумів пробитися у друге коло Сергій Стаховський. В парі з австралійцем Семом Гротом українець програв канадсько-американському дуету Поспішил/Сок, який є чинним переможцем Вімблдону - 7:5, 6:7(5), 6:7(3), 1:6.

Додамо, що 30 червня на Вімблдоні стартують Еліна Світоліна, Олександр Долгополов і Сергій Стаховський, тепер вже в одиночному розряді.

Читайте також: Світоліна встановила рекорд України, ставши 17-ю ракеткою світу

Відзначимо, що в оновлених рейтингах ATP і WTA з четвірки наших представників у ТОП-100 позицію змінив тільки Долгополов, який після виходу в півфінал турніру в Ноттінгемі піднявся на п'ять позицій вгору - з 75-ї на 70-у. Стаховський залишився 49-м, Світоліна - 17-ю, а Цуренко - 68-ю.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі