ЧС-2016 з хокею пройде у Росії

Поділитися
Чемпіонат світу з хокею 2016 року пройде у Росії. Про це повідомив президент КХЛ Олександр Медвєдєв.

Данія та Україна також претендували на проведення цього турніру, але на засіданні конгресу Міжнародної федерації хокею (IIHF), де повинні були визначити організатора ЧС-2016, надалі ці країни зняли свої кандидатури.

За словами О.Медвєдєва, Данія планує подати заявку на проведення першості планети у 2017 році. Чи збираються поборотися за ЧС-2017 українці, не уточнюється.

Росія представила свою заявку на ЧС-2016 у п'ятницю, 13 травня у Братиславі. Турнір пройде у Москві і Санкт-Петербурзі. Раніше повідомлялося, що росіяни планують провести матчі чемпіонату світу у Москві і Казані.

Починаючи з 2012 року, чемпіонати світу з хокею будуть проводитися за новою схемою - замість двох групових етапів буде один. 16 учасників турніру розділять на дві групи по вісім команд, які проведуть однокруговій турнір. За його підсумками по чотири кращі команди з кожної групи вийдуть до 1/4 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі