"Чорноморець" збирається залишити близько 10 футболістів

Поділитися
"Чорноморець" збирається залишити близько 10 футболістів "Чорноморець" може втратити одразу 10 футболістів © football.ua
Фінансові складності, невизначеність з майбутнім одеської команди змусили футболістів шукати кращі варіанти працевлаштування.

Одеський "Чорноморець" може втратити свої позиції в українському чемпіонаті і скотитися до рівня аутсайдера. Подібний сценарій для чвертьфіналісти Кубка України-2014/15 можливий у випадку відтоку лідерів команди.

Слідом за головним тренером одеситів Романом Григорчуком, який днями став головним тренером азербайджанської "Габали" і з яким власне і пов'язані останні успіхи команди, виїхати з Одеси готові близько 10 футболістів. Провідні гравці "Чорноморця" можуть отримати статус вільних і захищати кольори інших команд. За неофіційною інформацією, у сфері інтересів різних клубів України та близького зарубіжжя знаходяться Дмитро Безотосний, Євген Опанасенко, Євген Зубейко, Кирило Ковальчук, Володимир Аржанов, Олексій Гай та Іван Бобко.

Частина з них може опинитися в "Габалі". Поки неясна доля двох легіонерів Моряків - камерунця Адольфа Тейку і білоруса Михайла Сивакова. Другий з них у розпал осені вибув з ладу через травму, після чого змушений був відправитися на операцію в Італії.

Нагадаємо, що за результатами першої половини сезону-2014/15, "Чорноморець" займає 9-е місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Також команда зіграє в 1/4 фіналу Кубка України проти "Дніпра".

Читайте також: Футболістам "Чорноморцям" запропонували знизити зарплату

Напередодні стало відомо, що взимку Волинь може втратити відразу кількох лідерів. Частина футболістів може опинитися в дніпропетровському Дніпрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі