"Чорноморець" і "Зоря" дізналися про прихильність долі у Лізі Європи

Поділитися
"Чорноморець" і "Зоря" дізналися про прихильність долі у Лізі Європи © uefa.com
Потенційні суперники луганчан і одеситів не належать навіть до середняків європейського футболу. Навіть запеклий песиміст не повірить у те, що українські клуби не вийдуть у четвертий раунд кваліфікації ЛЄ.

У Ньоні відбулося жеребкування третього раунду кваліфікаційного турніру Ліги Європи-2014/15.

На цій стадії вступає у боротьбу одеський "Чорноморець", компанію якому, швидше за все, складе і луганська "Зоря", яка у першому матчі другого кваліфікаційного раунду впевнено здолала албанський "Лячі" 3:0.

"Чорноморець" виявився в числі сіяних команд і зустрінеться з переможцем пари РНК "Спліт" (Хорватія)/"Хапоель" Беер-Шева (Ізраїль).

Переможець пари "Зоря"/"Лячі" на цій стадії був серед несіяних і отримає в суперники переможця пари "Мольде" (Норвегія)/"Гориця" (Словенія).

Матчі третього відбіркового раунду заплановані на 31 липня та 7 серпня. Додамо, що обидві українські команди можуть зіграти перші поєдинки на домашньому стадіоні. Оскільки Одеса схвалена УЄФА для проведення єврокубкових матчів, то "синьо-чорні" зіграють перед рідними вболівальниками, а от "Зоря", швидше за все проведе свій матч, як і повторну зустріч з "Лячі", в Києві.

Слід зазначити і те, що в першому матчі протистояння РНК "Спліт" - "Хапоель", який відбувся у Хорватії, місцева команда перемогла 2:1. Що стосується норвезько-словенського протистояння, то "Мольде" переміг 4:0. У разі, якщо "Чорноморцю" дістанеться ізраїльська команда, виїзна зустріч проходитиме на нейтральному полі - про це напередодні сказала УЄФА.!zn

Читайте також:

У дебютному поєдинку Ліги Чемпіонів "Дніпро" зіграє з "Копенгагеном"

Україна втратила одне місце в Лізі Європи-2015/16

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі