Чигринський змінить "Шахтар" на один з провідних клубів Туреччини

Поділитися
Чигринський змінить "Шахтар" на один з провідних клубів Туреччини Дмитро Чигринський (праворуч) зацікавив турецькі команди
Дмитро Чигринський став відомий футбольному світу завдяки вдалій грі за "Шахтар" і "Барселону". Однак потім у його кар'єру втрутилися травми.

Захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський зі стовідсотковою ймовірністю залишить свою команду, проте поки невідомо, де продовжить кар'єру досвідчений футболіст.

Спочатку в пресі звучав варіант з "Легією", однак у польській команді спростували інтерес до українця через його високі фінансові запити. А от де дійсно можуть потягнути зарплату Чигринського, так це в Туреччині. За інформацією FootBoom.com зараз представники Чигринського і "Шахтаря" ведуть переговори з провідними клубами місцевого чемпіонату: сприяє цьому авторитет Мірчі Луческу, який на початку "нульових" домігся гучного міжнародного успіху з "Галатасараєм".

Сам Чигринський чекає пропозицій в Києві, і як тільки сторони залагодять всі питання, відправиться в Туреччину. Зазначимо, що трансферна вартість 28-річного бека оцінюється в 1 мільйон євро. Втім, скоріше за все потенційний покупець буде змушений платити набагато більше, адже контракт Чигринського діє до 2018 року.

Нагадаємо, що в активі Чигринського виступи не тільки в "Шахтарі", але і "Барселоні". В Іспанії, втім, захисник не зумів закріпитися в основному складі і незабаром "гірники" викупили його трансфер. У Донецьку футболіст потрапив в смугу травм, яка переслідувала його кілька сезонів. У нинішньому чемпіонаті він лише раз вийшов на поле, а в Кубку України зіграв двічі і навіть забив один гол.

Читайте також: На провальних трансферах "Барселона" втратила 170 мільйонів за 8 років

Пізно ввечері 16 лютого донецький "Шахтар" зіграє перший матч в рамках турне по Бразилії. Суперником донеччан буде клуб "Байя".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі