Чемпіону Іспанії та фіналісту Ліги Чемпіонів загрожує посилання у другий дивізіон

Поділитися
Чемпіону Іспанії та фіналісту Ліги Чемпіонів загрожує посилання у другий дивізіон © clubatleticodemadrid.com
Мадридський "Атлетіко" занадто захопився трансферами і тепер змушений терміново продавати футболістів команди, щоб відновити баланс у бюджеті.

Мадридський "Атлетіко", який в сезоні-2013/14 виграв чемпіонство в іспанській Прімері, а заодно дійшов до фіналу Ліги Чемпіонів, де в напруженій боротьбі поступився землякам з "Реала", порушив фінансові норми Ла Ліги і може зазнати серйозного покарання.

Незважаючи на продаж Дієго Кости і Луїса Феліпе, "матрацники" за рахунок декількох великих трансферів перевищили ліміт витрат на команду, встановлений Прімерою. "Атлетіко" може витратити на трансфери, зарплату, податки не більше 80 мільйонів євро (70 відсотків від доходів клубу). Однак чемпіони вийшли за межі ліміту, тому до закриття літнього трансферного вікна їм в оперативному порядку слід розлучитися з кількома футболістами.

Найбільш вірогідним виглядає відхід Тобі Алдервейрелда та Еміліано Інсуа, може покинути клуб і Крістіан Родрігес. Це дозволить "Атлетіко" підписати Алессіо Черчі або Джердана Шакірі, які входять у список трансферних цілей.

Якщо ж "матрацники" не врегулюють свої фінансові питання, то команда може опинитися в Сегунді, тобто другий іспанській лізі. Поки ж команді Дієго Сімеоне не можна реєструвати нових футболістів.

Нагадаємо, що "Атлетіко" чекає виступ у груповому турнірі Ліги Чемпіонів.

Додамо, що раніше ФІФА покарала іспанську "Барселону" за порушення трансферних норм щодо молодих футболістів, і тепер у 2015 році каталонці не зможуть підписувати нових гравців. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі