Чемпіонат світу з футболу у 2022 році може відбутися взимку

Поділитися
Чемпіонат світу з футболу у 2022 році може відбутися взимку
Організатори світового футбольного форуму в Катарі як і раніше наполягають на зимовому сезоні як найкращому варіанті для проведення великих футбольних змагань в умовах спекотного клімату.

Оргкомітет чемпіонату світу з футболу-2022 у Катарі звернувся до незалежних медичних експертів, які могли б з точки зору науки обґрунтувати і підтвердити головний аргумент організаторів про проведення ЧС у зимовий період. На думку катарських менеджерів, саме спекотна погода може перешкодити нормальному проведенню чемпіонату. Подібне повідомлення з'явилося від одного з інформаторів британської служби BBC у ФІФА.

Нагадаємо, що 2 грудня 2010 року виконком ФІФА віддав перемогу Катару у змаганні за право провести чемпіонат світу-2022. Азіатська держава виграла боротьбу у США, Австралії, Південної Кореї і Японії.

Однак рішення ФІФА відразу ж викликало низку дискусій, у тому числі і щодо кліматичних умов у цій країні: Катар наполягає на проведенні чемпіонату взимку, тоді як світова футбольна громадськість на чолі з УЄФА голосує за літо. Зокрема, передбачалося, що на стадіонах у Катарі встановлять спеціальні потужні системи кондиціювання повітря. !zn

Читайте також:

Футболіст збірної Сирії загинув на стадіоні під мінометним обстрілом

ФІФА проти чемпіонату СНД з футболу: Такого не буде

ФІФА дозволила використання відеофіксації голів на чемпіонаті світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі