Чемпіон Європи з боксу Іщенко перейшов у професіонали

Поділитися
Чемпіон Європи з боксу Іщенко перейшов у професіонали Павло Іщенко перейшов на професійний ринг © worldseriesboxing.com
У 2013 році український легковаговик завоювала золото на чемпіонаті Європи в Мінську. В останні роки він виступав у команді "Українські Отамани" у Світовій серії боксу.

22-річний український боксер Павло Іщенко прийняв рішення завершити любительську кар'єру, яка склалася для нього досить вдало, і перейти на професійний ринг. На дні стало відомо, що чемпіон Європи-2013 в категорії до 60 кг став клієнтом Fight Promotions і тепер готується до профидебюту.

Промоутери Іщенко задоволені підписанням контракту і вже зараз передрікають йому хороше майбутнє.

"Ми дуже раді підписати талановитого боксера з України, члена олімпійської збірної, найкращого боксера Європи в 2013 році. Він агресивний, що б'є з обох рук. Павлу потрібно додати трохи американської школи боксу, і він, незабаром, буде бити всіх підряд", - коментує прихід Іщенко президент Fight Promotions Макс Альперович.

Павло Іщенко в аматорах ставав чемпіоном Європи, двічі вигравав чемпіонат України і їздив на Олімпійські ігри в Лондоні. 22-річний херсонець також провів кілька боїв у WSB за "Українських Отаманів", проте в цих змаганнях не був настільки успішним.

Таким чином, практично весь склад "золотий" української команди зразка 2010-2012 років перейшов у професіонали - Олександр Усик, Василь Ломаченко, Олександр Гвоздик, Євген Хитров, Тарас Шелестюк, а тепер і Павло Іщенко. Виняток становить Денис Берінчик, срібний призер ОІ-2012 і чемпіонату світу-2011.

Читайте також: У Криму відреагували на перемогу боксера Усика: пора йому заборонити в'їзд в РФ

Партнер Іщенко олімпійської збірної Олександр Усик 18 квітня в Києві впевнено здолав росіянина Андрія Князева, домігшись вже 7-й перемоги на профірингу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі