Чемпіон світу Вайлдер ставить на Кличка в бою з Джошуа

Поділитися
Чемпіон світу Вайлдер ставить на Кличка в бою з Джошуа Вайлдер впевнений в досвіді Кличка © Top Rank
Американський боксер впевнений, що досвід українця може зіграти ключову роль.

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Вайлдер (37-0, 36 КО) вважає, що Володимир Кличко (64-4, 53 КО) здатний побити Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і знову повернутися на вершину дивізіону.

"На цьому відрізку кар'єри ми не знаємо, що взагалі може мати вплив на Кличка. Незалежно від аудиторії, місця або опонента, він вийде в ринг і буде робити свою справу. Він дуже розумний і, як ми знаємо, стилі роблять бої. Думаю, що бій Джошуа - Кличко буде дуже цікавим, оскільки їх стилі схожі. У Кличка просто нереальна кількість досвіду, тоді як у Джошуа його практично немає", - цитує Вайлдера XSport з посиланням на BoxingScene.

"Навіть з таким промоутером, який є у британця, я не думаю, що він готовий до бою з українцем. Але Джошуа молодий і у нього хороший удар. Люди у мене часто запитують, з ким я хочу битися. Моє серце постійно з Джошуа, незалежно від того де: в США чи Британії. Але подивимося. Він повинен бути сконцентрованим на те, що має зараз, тому що поєдинок з Кличком - складне випробування. Кличко тренується у всю міць, він вірить, що це ідеальна можливість для його повернення".

"Постійно, коли я чую його, то впевнений в тому, що він на це здатний. Я думаю, що у Володимира це вийде, тому що він тверезо оцінює рівень бою. Він думає: "Немає нікого, хто зможе зрівнятися зі мною".

Нагадаємо, свій наступний бій Володимир Кличко проведе проти британця Ентоні Джошуа 29 квітня на "Вемблі", а на кону будуть титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі