Буряк запропонував "Динамо" знайти нападника в "стилі Мессі"

Поділитися
Буряк запропонував "Динамо" знайти нападника в "стилі Мессі" Артем Кравець не реалізував ряд моментів у матчі проти "Ріу Аве"
Всі нападники, які є в розпорядженні Сергія Реброва - схожі за своїм стилем гри і завдань на футбольному полі. Саме тому часто у киян виникають проблеми з реалізацією.

Колишній наставник "Динамо" Леонід Буряк знову пустив критичні стріли в бік нападу київської команди.

За його словами, всі три представника лінії атаки у "Динамо" схожі між собою, а киянам бракує форварда, здатного самому створювати собі моменти.

"Кравець - безумовно талановитий нападник, але він, як і Теодорчик і Мбокані, залежний від підтримки партнерів, крім того всі вони однопланові футболісти. Я вважаю, що "Динамо" потрібен такий нападник як Мессі, який володів би швидкістю, майстерністю, міг розпорядитися м'ячем. Не можуть же два однакових Кравця грати попереду. Динамо завжди спиралося на швидкісних форвардів. Саме такого гравця варто пошукати, - цитує Буряка 1football.

Нагадаємо, що в матчі 5-го туру Ліги Європи "Динамо" обіграло 2:0, португальська "Ріу Аве", а нападник Артем Кравець не зумів реалізувати ряд моментів у першому таймі, після чого був замінений на Дьемерси Мбокані. При цьому голи на свій рахунок записали не нападники, а лівий вінгер Джермейн Ленс, який як раз і створив момент сам собі, і центральний півзахисник Мігель Велозу, який відзначився після навісу від Ярмоленка.

"Динамо" у нинішній Лізі Європи забив 10 голів у 5 матчах, пропустивши при цьому 4 м'ячі в свої ворота. Кияни лідирують у групі J і мають хороші шанси, щоб здобути перемогу в квартеті.

Перед матчем Ліги Європи Леонід Буряк порадив Реброву і його "Динамо" грати з двома нападниками. За словами екс-тренера киян, діяти з акцентом на оборону Реброву необхідно лише проти сильних суперників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі