Букмекери пророкують збірній України поразку в матчі з Болгарією

Поділитися
© uefa.com
Поєдинок Болгарія - Україна стане заключним для української команди в нинішньому році, кінцівка якого видалася для неї дуже невдалою.

Національна збірна Болгарії є фаворитом у товариському матчі проти збірної України за версією авторитетної букмекерської контори William Hill.

Перемога болгарської збірної оцінюється коефіцієнтом 2,50 до 1 (що нижчий коефіцієнт, то більша ймовірність події, - ред.), у той час як на перемогу команди Олександра Заварова ставки приймають 2,80 до 1. Нічия - 3,30 до 1, пише Ліга.net.

Найімовірнішим результатом поєдинку, на думку експертів, буде перемога господарів поля з рахунком 1:0.

Нагадаємо, матч Болгарія - Україна відбудеться 14 листопада у Софії. Початок гри о 18:00, пряма трансляція на телеканалі Інтер.

Поєдинок стане заключним для нашої команди в нинішньому році, кінцівка якого видалася для українців дуже невдалою. У відборі на чемпіонат світу-2014 наша команда набрала у трьох іграх всього два очки і зберігає лише невеликі шанси поборотися за друге місце в групі. Крім того, збірну покинув Олег Блохін, і пост головного тренера залишається вакантним.

У Софію приїхали 20 футболістів, серед яких Антон Шиндер, Артем Федецький та Рустам Худжамов, що давно не викликалися у збірну. Останній потрапив до списку замість Сергія Погорілого, якого виключили з команди за бійку в матчі чемпіонату України.

У той же час тренерський штаб цього разу проігнорував нападників Марко Девіча і Романа Зозулю. Через травми не зіграють динамівці Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко, а також Євген Коноплянка, у якого піднялася температура. !zn

Читайте також:

Федерація футболу запросила Шевченка очолити збірну України

Збірна України опустилася на 13 позицій в рейтингу ФІФА

Новий тренер збірної України буде призначений 14 листопада

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі