Букмекери вважають, що "Шахтар" не пройде далі

Поділитися
Букмекери вважають, що "Шахтар" не пройде далі У Донецьку була нічия, у Дортмунді "Шахтар" влаштує тільки перемога © football.ua
У букмекерських розкладах донецький клуб - впевнений претендент на виліт з плей-офф Ліги Чемпіонів. Фаворит в боротьбі за головний трофей турніру - мюнхенська "Баварія".

Букмекерські контори не вірять у перемогу і відповідно вихід у чвертьфінал Ліги Чемпіонів донецького "Шахтаря". У матчі-відповіді 1/8 фіналу проти дортмундської "Боруссії" на думку аналітиків у представника України малі шанси - коефіцієнтом 4 оцінюється прохід в наступний етап Ліги. Те, що донеччани переможуть в Дортмунді, котирується ще менше - 5,28, більш імовірна нічия - 4,20. На прохід "Боруссії" можна поставити зі ставкою 1,25.

Нагадаємо, що перед першим раундом двоматчевого протистояння німців та українців в 1/8 фіналу, в якому була зафіксована нічия 2:2 букмекери оцінювали шанси донеччан значно вище - 2,88.

Що стосується, переможця Ліги Чемпіонів, то головним претенднентом на трофей букмекери вважають мюнхенську "Баварію", яка в першому матчі 1/8 фіналу впевнено подолала "Арсенал" на виїзді 3:1. Коефіцієнт на перемогу мюнхенців - 3,60. Примітно, що, як і раніше, впевнені аналітики контор і у "Барселоні", яка у матчі-відповіді з "Міланом" повинна буде як мінімум ліквідувати відставання у два м'ячі, отримане на "Сан-Сіро".

"Боруссію" котирують у п'ятірці претендентів на успіх у Лізі Чемпіонів - нарівні з "Манчестер Юнайтед" її перемогу оцінюють коефіцієнтом 7, у донецького "Шахтаря", звичайно, шанси мінімальні - коефіцієнт 70.

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" вийде на стадіон у Дортмунді проти місцевої "Боруссії" 5 березня о 21:45. !zn

Читайте також:

Луческу має намір довести "Шахтар" до фіналу, якщо вдасться пройти "Боруссію"

"Боруссія" готується до "Шахтаря" у гарному настрої

Букмекери не вірили в "Динамо" і "Дніпро" і були праві

Букмекери упевнені в чемпіонстві "Шахтаря", "Динамо" - фаворит у боротьбі за срібло

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі