Букмекери вважають, що Нойєр заслуговує на "Золотий м'яч" більше, ніж Мессі

Поділитися
Букмекери вважають, що Нойєр заслуговує на "Золотий м'яч" більше, ніж Мессі Мануель Нойер виграв зі збірною Німеччини чемпіонат світу © facebook.com/FCBayern
Рівно за три тижні до вручення престижної нагороди спортивні аналітики, як і раніше вважають Кріштіану Роналду найбільш реальним кандидатом на її отримання.

12 січня світ дізнається ім'я володаря "Золотого м'яча" за підсумками 2014 року. Володаря звання кращого гравцями світу в минулому році визначать з трійки кращих, в яку потрапили нападник "Барселони" Ліонель Мессі, його візаві з "Реала" Кріштіану Роналду, а також воротар "Баварії" Мануель Нойєр.

За три тижні до вручення нагороди букмекери, як і раніше, вважають португальського нападника фаворитом. На його перемогу можна поставити приблизно з тим же коефіцієнтом, що 1 грудня, коли коло претендентів звузилося з 23 прізвищ до трьох - 1,20. Зміни ж відбулися щодо шансів Мессі і Нойєра. Тепер спортивні аналітики суттєво знизили шанси Мессі на перемогу. Тепер аргентинець і кращий бомбардир в історії Ліги Чемпіонів котирується з показником 12,0.

А ось шанси Нойєра, на думку букмекерів, істотно зросли. Спочатку на його перемогу можна було поставити з коефіцієнтом 21, однак поступово показник виріс до рівня 5,0. Швидше за все, на думку аналітиків, крім інсайдерської інформації, вплинула і яскрава гра голкіпера, який в чемпіонаті Бундесліги з початку сезону пропустив всього 4 м'ячі (в 17 матчах), а в Лізі Чемпіонів - 4 голи у 6 іграх.

Втім, схоже, що перемога Роналду не викликає сумнівів, нехай і успіх чемпіона світу-2014 виглядав би логічним.

Читайте також: Претендент на "Золотий м'яч" воротар Нойєр пропустив прикрий м'яч у Бундеслізі

Напередодні "Реал" став переможцем командного чемпіонату світу, а Кріштіану Роналду став автором унікального досягнення. Португалець у футболці "вершкових" повністю повторив кількість завойованих призів, якими він володів в "Манчестер Юнайтед".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі