Букмекери вважають "Реал" фаворитом фіналу Ліги чемпіонів

Поділитися
Букмекери вважають "Реал" фаворитом фіналу Ліги чемпіонів "Реал" вважається фаворитом фіналу © Real Madrid
У фінальному поєдинку за єврокубок аналітики дають менше шансів "Атлетіко".

У суботу, 28 травня, в Мілані відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів, в якому зіграють два мадридських клуби - "Реал" і "Атлетико". ZN.UA проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів-2016 "Реал" - "Атлетіко".

Фаворитом протистояння, на думку букмекерів, з невеликим відривом вважається "Реал". Коефіцієнт на перемогу команди Зінедіна Зідана - 2,43, тоді як на перемогу "Атлетико" - 3,20, а трохи менш імовірним вважається нічийний результат протистояння - 3,23.

При цьому чемпіонство "Реала" оцінюється коефіцієнтом 1,72, а ймовірність завоювання трофея командою Дієго Сімеоне - 2,20. Варто відзначити, що "Реал" є самим титулованим клубом в історії Ліги чемпіонів - "вершкові" вигравали трофей десять разів, з яких п'ять разів зробили це поспіль (1956-1960).

Нагадаємо, в півфіналі "Реал" за рахунок домашньої перемоги пройшов англійський "Манчестер Сіті", тоді як футболісти "Атлетіко" впоралися з німецькою "Баварією".

Нагадаємо, у фіналі Ліги Європи цього сезону перемогу святкувала іспанська "Севілья", яка обіграла англійський "Ліверпуль".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі