Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів

Поділитися
Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів "Барселона" - фаворит у букмекерів © epochtimes.ru
Перед відповідними матчами 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів букмекери виділили кілька явних фаворитів протистоянь.

Букмекери у своїх котируваннях у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів відправляють "Барселону", "Боруссію", "Ювентус" і "Реал" у півфінал головного євротурніру.

На прохід у півфінал "Барселони", яка у першому матчі з "Парі сен-жермен" домоглася результативної нічиєї 2:2 на виїзді, виставлений коефіцієнт 1,11 - це фактично означає повну впевненість аналітиків в успіху каталонців. При цьому у парижан вони не вірять - їхній успіх у протистоянні оцінюється з маленькою ймовірністю (6,5).

В іншій парі, зустріч якої завершилася внічию, а це "Малага" і "Боруссія" (0:0), спортивні аналітики - на боці німецького колективу. Вірогідність виходу дортумундців у півфінал котирується досить високо - 1,33. На "Малагу" букмекери пропонують поставити з коефіцієнтом 3,3.

При цьому шанси іспанської команди, на думку букмекерських контор, полягають у нічиїй. Іншими словами, найбільш вірогідним шляхом у півфінал для "Малаги" є нічийний результат. На те, що матч завершиться з таким результатом, букмекери пропонують ставити з коефіцієнтом 4,8.

Практично все зрозуміло для аналітиків і в протистоянні "Ювентус" і "Баварії". Навіть незважаючи на те, що туринці проводять матч на домашньому стадіоні, зважаючи на результат першої зустрічі (0:2), їхні шанси оцінюються досить низько. На прохід у півфінал "Ювентуса" можна поставити з коефіцієнтом 8, "Баварії" - 1,08.

Що вже говорити про парі "Галатасарай" - "Реал" - після 0:3 на "Сантьяго Бернабеу" загальний успіх турецького колективу оцінюється великим коефіцієнтом 30. А ось на прохід "Королівського клубу" значна частина букмекерських контор навіть не приймає ставки. Та й у перемогу стамбульців, принаймні з різницею в один м'яч аналітики не надто вірять - коефіцієнт 4,66.

Нагадаємо, що матчі "Галатасарай" - "Реал" і "Боруссія" - "Малага" відбудуться 9 квітня о 21:45. На наступний день у той же час зіграють "Ювентус" і "Баварія", а також "Барселона" з ПСЖ. !zn

Читайте також:

Напередодні 1/4 фіналу фаворити Ліги Чемпіонів - "Барселона" і "Реал"

"Барселона" показала, що може перемагати і без Мессі

Моурінью допоможе Анчелотті в боротьбі з "Барселоною"

Французьких футболістів обкладуть "податком Депардьє"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі