Букмекери суттєво знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство

Поділитися
Букмекери суттєво знизили шанси "Шахтаря" на чемпіонство "Дніпро" однією перемогою перевернув з ніг на голову всі розклади чемпіонату
Вперше за два сезони київському "Динамо" вдалося підібратися до "гірників" так близько у вирішальній стадії чемпіонату. І вперше в історії в суперництво двох принципових суперників реально втрутився дніпропетровський "Дніпро".

Провідні контори світу знизили шанси донецького "Шахтаря" на перемогу в чемпіонаті Прем'єр-ліги України-2013/14.

Згідно з розкладами букмекерів з Bwin на перемогу "гірників" можна поставити з показником 1,50. Тоді як на початку сезону їм давали шанси на рівні коефіцієнта 1,40, а в лютому, після впевненої перемоги в Об'єднаному Суперкубку, і зовсім були майже на сто відсотків упевнені в тріумфі команди Мірчі Луческу - 1,17.

Відповідно, аналітики підвищили шанси найближчих переслідувачів "Шахтаря" - "Динамо" і "Дніпра". Як вважають букмекери, дніпропетровці і динамівці з однаковою ймовірністю претендують на перемогу - 5,0. При цьому в лютому їм давали лише 15,0 і 20,0. Тобто, всі розклади зазнали істотних змін після перемоги "Дніпра" в Донецьку 2:0.

Шанси "Металіста" на перше в історії команди чемпіонство розцінюються як досить примарні, навіть незважаючи на те, що харків'яни мають дві гри у запасі і відстають від "Шахтаря" на 7 очок - 15,0.

Зазначимо, що подібні розклади у чемпіонаті викликано в першу чергу невпевненою грою "Шахтаря", адже у порівнянні з минулим сезоном "гірники" мають 13 очок різниці, тоді як "Динамо" у 22-му турі минулої першості мало лише на одне очко менше, а "Дніпро" набрав стільки ж (38) залікових пунктів. При цьому чотири поразки в пасиві "Шахтар" мав лише в сезоні-2010/11, коли "гірники" в результаті випередили "Динамо" в боротьбі за чемпіонство на 7 очок.

Нагадаємо, що "Шахтарю" треба провести ще один ключовий матч у чемпіонаті - з київським "Динамо". Проте поки невідомо, коли ж відбудеться поєдинок, який було перенесено з 2 березня. !zn

Читайте також:

Хуанде Рамос став четвертим тренером, двічі обіграв команду Луческу

Луческу вважає, що у "Дніпра" все ще є шанс поборотися за чемпіонство

Ярмоленко вважає, що "Динамо" не втратило шансів завоювати золото

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі