Букмекери не сумніваються у перемозі Володимира Кличка над Тайсоном Ф'юрі

Поділитися
Букмекери не сумніваються у перемозі Володимира Кличка над Тайсоном Ф'юрі Кличко - беззаперечний фаворит бою © Братство Кличко
Український чемпіон є фаворитом майбутнього поєдинку.

Завтра, 28 листопада, Володимир Кличко буде захищати свої пояси чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF/WBA/WBО/IBO в поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі. Подія пройде в німецькому Дюссельдорфі.

Букмекери не сумніваються, що українець зможе відстояти свої пояси. Коефіцієнт на перемогу Кличка - 1,15, а на успіх Ф'юрі - 5,75. Нічийний результат традиційно вкрай малоймовірний у боксі, тому коефіцієнт становить 27,00.

Що стосується більш точного результату, то найбільш вірогідним вважається нокаут від Володимира Кличка з 7 по 9 раунд (5,00), хоча успіх українця в більш ранніх стадіях бою оцінюється приблизно так само (5,50).

Читайте також: Ф'юрі нюхав Кличко і провокував українського чемпіона на "битві поглядів"

Нагадаємо, що сьогодні, 27 листопада, відбулася процедура зважування боксерів - Тайсон Ф'юрі виявився важчим за Володимира Кличка на 500 грамів (112 кг і 111,5 кг відповідно).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі