"Будівельник" підтримає українську армію новою камуфляжною формою

Поділитися
"Будівельник" підтримає українську армію новою камуфляжною формою Київський "Будівельник" презентував форму на підтримку української армії © http://budivelnyk.ua
Чемпіон України на правах найтитулованішою баскетбольної команди країни не на словах, а на ділі підтримав армію, яка влітку 2014 року пройшла справжнє переродження.

Київський "Будівельник" висловив підтримку української армії досить незвичайним способом. Баскетболісти чемпіона України в одному з передсезонних матчів презентували нову форму в кольорах камуфляжу.

За інформацією DT.UA, такий комплект "військової" форми буде використовуватися командою протягом сезону-2014/15 в чемпіонаті України.

Зазначимо, що своєрідна презентація форми відбулася в досить символічний момент: кияни проводили матч на турнірі в литовській Клайпеді проти російської команди "Хімки". Поєдинок завершився поразкою українців 77:102, проте по всій видимості це зовсім не засмутило "будівельників". Примітно і те, що "Хімки" виступають як раз в кольорах "Будівельник" і прапора України - жовто-синій формі.

Додамо, що ідея камуфляжу на баскетбольному майданчику не нова: на початку січня 2014 року команда НБА "Торонто Рэпторз" вийшли на один з матчів в таких кольорах на підтримку канадської армії.

Нагадаємо, що в новому сезоні "Будівельник" не братиме участі у єврокубках - головному баскетбольному клубному турнірі континенту Євролізі. Причина - небажання українців проводити ігри на нейтральній майданчику, куди б київську команду напевно відправили б організатори змагань. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі