Бразильський легіонер "Шахтаря" Бернард готовий стати лідером команди після відходу Тейшейри

Відео
Поділитися
Бразильський легіонер "Шахтаря" Бернард готовий стати лідером команди після відходу Тейшейри Бернард обіцяє, що проблем з ним більше не буде © ФК Шахтер
Півзахисник зізнався, що переосмислив свою поведінку і прислухається до порад Луческу.

Півзахисник "Шахтаря" Бернард, за якого "гірники" заплатили рекордні для українського футболу 25 мільйонів євро, розповів про свою адаптацію в команді і заявив, що може стати лідером після відходу Алекса Тейшейри.

"Коли я прийшов у "Шахтар", то не розумів, чого від мене хочуть. Мені не хотілося тренуватися, думав, що я нікому тут не потрібний, що я погано граю. Мене багато чого не влаштовувало. Були моменти, коли я міг розсердитися і на когось накричати. Я часто ходив незадоволеним, нічого не хотілося робити, я нервував і навіть просто йшов з тренувань.

У мене були проблеми з дисципліною, але це в минулому. У мене є обов'язки перед клубом, потрібно їх виконувати. Проблем більше не буде. Я все переосмислив і почав старанніше працювати. Я зрозумів, що чим більше ти тренуєшся, тим більше у тебе виходить на футбольному полі", - сказав Бернард в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"Я відчуваю відповідальність, адже повинен довести, що вартий витрачених на мене грошей. Якщо в наступному році Тейшейра покине клуб, і потрібен буде новий лідер, то я готовий їм стати. Я хотів би повторити долю Луїса Адріано і Вілліана, в майбутньому пограти в Англії або Іспанії. Але потрібно пройти їхній шлях, вийти на новий рівень, тоді тебе обов'язково помітять в Європі".

Читайте також: Лідеру "Шахтаря" цікавий перехід в "Ювентус"

В поточному сезоні Бернард провів у футболці "Шахтаря" 21 матч, в яких забив 3 голи і зробив 7 результативних передач. В останніх п'яти іграх "гірників" бразилець виходив на поле з перших хвилин.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі