Бразильський футболіст знов не прибув у "Динамо" за сімейними обставинами

Поділитися
Бразильський футболіст знов не прибув у "Динамо" за сімейними обставинами
Нападник Дуду, який опинився в епіцентрі скандалу у себе на батьківщині, і через це пропустив частину матчів "Динамо", підтвердив репутацію прогульника.

Атакуючий півзахисник "Динамо" Дуду не з'явився на перший у міжсезоння збір, який команда проводить в Іспанії, і тепер буде оштрафований.

Про це розповів президент киян Ігор Суркіс, який натякнув, що штраф гравцеві буде виписано згідно з контрактом і буде досить значним.

Суркіс, який вже неодноразово йшов на поступки 22-річному бразильському легіонеру, вважає, що проблеми Дуду в першу чергу у ньому самому.

"Причина, мабуть, у нього в мізках, перш за все. Як зазвичай, у нього сімейні обставини. Він буде оштрафований відповідно до свого контракту, дуже жорстко. Все, що поки можу сказати", - розповів керівник "Динамо".

Нагадаємо, що Дуду не прибув до Києва у зазначений час - 14 січня, повідомивши, що він приєднається до команди вже на зборах у Марбельї. Однак поки футболіст не з'явився у розташуванні динамівців.

ТАКОЖ: Київський бразилець відмовився від зарплати заради сім'ї

Нагадаємо, що на початку 2013 року у Дуду виникли проблеми на батьківщині, коли він був доставлений в поліцейську дільницю і звинувачений у заподіянні тілесних ушкоджень своїй дружині і тещі. Конфлікт було залагоджено, однак сам футболіст попросив в Ігоря Суркіса відпустку на кілька місяців. В кінці сезону-2012/13 переможець молодіжного чемпіонату світу повернувся до Києва.

Втім, закріпитися у складі команди Олега Блохіна Дуду поки що не вдалося: у поточному сезоні він провів лише 11 матчів, в яких відзначився лише одним голом і точною передачею. Контракт бразильця закінчується у 2016 році.

Примітно, що на початку року бразильські ЗМІ повідомляли про можливе повернення півзахисника в один з місцевих клубів. !zn

Читайте також:

Французькі клуби хочуть повернути двох футболістів київського "Динамо"

Кубок України: суперпротистояння "Динамо" і "Металіста" у чвертьфіналі

Буряк вважає, що в Україні немає футболістів ціною в 30 мільйонів євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі