Бразильські клуби запропонували дозволити "Шапекоенсе" три роки не вилітати з елітного дивізіону

Поділитися
Бразильські клуби запропонували дозволити "Шапекоенсе" три роки не вилітати з елітного дивізіону Під петицією підписалися "Корінтіанс", "Палмейрас", "Корітіба", "Сантос", "Португезу" і "Сан-Паулу" © ФК Шахтер
Футбольні клуби Бразилії написали петицію, в якій просять надати "Шапекоенсе" гравців і турнірні пільги.

Провідні клуби Бразилії просять Конфедерацію футболу країни зробити неможливим виліт "Шапекоенсе" Серії А протягом найближчих трьох сезонів.

Також клуби готові надати "Шапекоенсе" футболістів на правах безкоштовної оренди. Під петицією вже підписалися "Корінтіанс", "Палмейрас", "Корітіба", "Сантос", "Португезу" і "Сан-Паулу"

Регіональний лайнер British Aerospace 146 слідував рейсом LMI2933 з Болівії в колумбійський Медельїн. В 6:00 ранку 29 листопада за московським часом екіпаж доповів диспетчеру про неполадки в електрообладнанні.

Літак розбився в районі міста Ла-Уньон в колумбійському департаменті Антьокія. На борту знаходився майже повний склад "Шапекоенсе", який летів на фінал південноамериканського кубка.

За уточненими даними, в авіакатастрофі в Колумбії, де розбився літак з бразильською футбольною командою "Шапекоенсе", загинула 71 людина.

Фінал футбольного Кубка Південної Америки перенесений через авіакатастрофу в Колумбії. Гра була запланована на середу в колумбійському місті Медельїн, де "Шапекоенсе" повинна була грати з колумбійським "Атлетіко Насьональ".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі