Бойко планує створити в "Бешикташі" "здорову конкуренцію"

Поділитися
Бойко планує створити в "Бешикташі" "здорову конкуренцію" Бойко вибрав собі №71 © bjk.com.tr
Український воротар перейшов у турецький клуб для того, щоб грати в основі.

Денис Бойко планує створити в "Бешикташі" здорову конкуренцію за місце в основному складі, а також сподівається, що тренери збірної України будуть стежити за його виступами.

"Гру основного воротаря "Бешикташа" Зенгіна я бачив, але це навряд чи має якесь значення. Адже, перейшовши в новий клуб, мені потрібно створювати в ньому здорову конкуренцію. А гра Зенгіна жодним чином не вплине на мою гру. Моє головне завдання - грати. Саме з цією метою я і переходив в "Бешикташ", - підкреслив Бойко в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Воротар сподівається, що напередодні Євро-2016 тренери національної збірної будуть стежити за його виступами: "Тренери збірної у будь-якому випадку їздять в інші міста, щоб переглядати в справі того чи іншого гравця або кандидата в національну команду. Впевнений, що для них це не стане нерозв'язною проблемою. Може, вони і з'їздять в Стамбул. У крайньому разі доведеться їм проплатити деякі телевізійні канали. (Посміхається). Щоб далеко не їздити, а при необхідності включити вдома телевізор і в спокійній обстановці, за чашкою чаю, дивитися потрібний футбольний матч".

Тренуватися з новим клубом Бойко починає сьогодні, 25 січня. У "Бешикташі", як і в "Дніпрі" воротар буде виступати під номером 71.

Читайте також: Маркевич не знав про трансфер Бойка

Нагадаємо, раніше "Бешикташ" озвучив деталі особистого контракту Бойка з турецьким клубом. Воротар підписав угоду на 4,5 роки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі