Боєць змішаного стилю розраховує побити Кличка у поєдинку на боксерському рингу

Поділитися
Боєць змішаного стилю розраховує побити Кличка у поєдинку на боксерському рингу Джуніор дос Сантос © fightnext.com
Слава українського суперчемпіона Володимира Кличка не дає спокою навіть представникам інших видів спорту.

Боєць змішаного стилю єдиноборств Джуніор дос Сантос із Бразилії, який виступає у змаганнях під егідою UFC (Абсолютний бійцівський чемпіонат), має намір кинути виклик українському чемпіону Володимиру Кличку.

Сантос, який виступає у суперважкій категорії, вважає, що йому потрібно чотири місяці для підготовки до зустрічі з Кличком. При цьому боєць, який вважається фахівцем у боротьбі джиу-джитсу, відзначає, що він завжди любив використовувати у своїх боях елементи боксу, а на тренуваннях постійно віддає частину часу боксуванню.

"Я вже говорив про це. Я - боксер. Я люблю боксувати на тренуваннях з моїми партнерами. Останнім часом всі стали говорити, що хочуть битися з професійними боксерами. Це стало нещирим. Коли я говорю про це, то я щирий. На початку всіх моїх тренувальних таборів я працюю лише над боксом. Я люблю тренування з боксу, і вважаю, що у мене достатньо боксерських навичок", - заявив бразилець.

"Я думаю, що якщо у мене буде чотири місяці підготовки, то я зможу побити їх, - міркує бразилець про можливу зустріч із братами Кличками.

При цьому зірка UFC зазначив, що вже мав розмову на цю тему з президентом організації Даною Вайтом і незабаром збирається повернутися до цієї теми: цього разу він хоче обговорити проведення боксерського матчу серйозно.

Наразі дос Сантос готується до матчу-реваншу з мексиканцем Кейном Веласкесом, який в кінці 2012 року забрав у нього титул чемпіона світу UFC.

Відзначимо, що після перемоги Кличка над росіянином Олександром Повєткіним серед уболівальників і фахівців почастішали розмови, що російська зірка змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко зумів би здолати українця у гіпотетичній зустрічі. !zn

Читайте також:

Кличко відповів на сарказм сатирика Задорнова

Чемпіонський бій Ломаченка під загрозою зриву

Кличко пообіцяв Олександру Усику поступове сходження на вершину світового боксу

Непереможний Леннокс Льюїс готовий зустрітися з Кличком за 100 мільйонів доларів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі